„Nećete me prepoznati“, Zorana Mićanović progovorila o estetskim korekcijama: Priznala da čeka punoletsvo kako bi se operisala, fanovi je mole da odustane

84a7c3ae6f7aaf02028f2124695bd695b2b770a6

Popularna „Zvezda Granda“, Zorana Mićanović, pored glasa pleni i stasom koji mnogi komentarišu kako je idealan.

Ipak, poznato je da je kako su estetske korekcije uzele maha među estradnom poplacijom, pa su tako brojne pevačice preterale sa bespotrebnim plastičnim operacijama, a sada nam je Zorana otkrila i da li ima nameru da se podvrgne ovom trendu.

– Sada ništa neću da radim, ali kada napunim 18 ću razmisliti. Izoperisaću se nećete me prepoznati (smeh)– priznala je Mićanovićeva na lajv uključenju, što je zabrinulo fanove koji su pokušali na sve načine da je ubede da nema potrebe za takvim potezom.

df828c608b25efe6cb2ec7bdb89112988cc4e506

Šalim se, neću da menjam ništa. Promenila ih boju kose, ali mi moj frizer ne da, kaže spaliće me. Neću ništa menjati, ne brinite, pošto me stalno obaspate komentarima kako se plašite da ću nešto da uradim– priznala je pevačica koja će sledećeg meseca postati punoletna.

Pripreme za gala slavlje su u toku već mesecima unazad,o čemu je nedavno govorila za naš portal.

-Rođendan mi je 17. aprila, ali smo već krenuli sa pripremama. Neke stvari su već dogovorene, jako se radujem. Mada, nekako ne treba da žurim, jer svi kada smo mladi želimo da budemo stariji, a posle se kajemo jer ne možemo da se vratimo u te godine. Biće lepo sigurno, biće pola Granda pozvano, jedno narodno veselje- ispričala je Zorana, a sudeći po svemu njena proslava osamnaestog rođendana moćiće da parira svadbenom veselju.

66133c9c41e5dfa5c054e4bf4dede6c4aa5ad47c

-Iskreno ja sam razmišljala da pozovem 300-400 ljudi, eh sad, da li će se svi odazvati i biti u mogućnosti ne znam. Jednostavno volim velika veselja, recimo sada je bila svadba Novakovog brata gde je bilo nekih sto ljudi, ako ne i manje, ali ja nisam pristalica toga. Volim da sve bude gala i što veće!

Iako će se na spektakularnoj proslavi pojaviti mnogo kolega i svojim pristvom uveličati njen važan dan, dolazak jednog pevača posebno priželjkuje.

-Dobra sam sa svima, mnogo njih će doći. Volela bih samo da dođe Đani na punolestvo, eto to mi je želja! Ja njega obožavam, volim njegove pesme i volela bih da dođe- priznala je pevačica.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić