Sudbinski susret promenio mu život! Jasmin Heinz emotivniji nego ikad: „Da se opet rodim tražio bih tebe“

0bf38ba921ba5dd68322fb4a067cd14cfa099e30

Pre dve godine nekadašnji finalista šoua „Nikad nije kasno“ Jasmin Heinz, prolazio je kroz težak period posle raskida dugogodišnje veze, a kad se najmanje nadao sudbina mu je poslala novu ljubav za koju danas tvrdi da je promenila njegov život.

Koliko je srećan i ispunjen kraj nove izabranice Lejle Tatlić istakao je nedavno za Grand i ispričao da je za samo tri dana od upoznavanja znao da je ona ta. Danas ovaj par uživa u velikoj ljubavi, a pevač se ne libi da i javno pokaže na društvenim mrežama koliko mu Lejla znači.

Da se opet rodim ništa ne bih menjao i kao danas bih isto živeo, s ponosom te u srcu nosio i dok dišem bezgranično i bezuslovno voleo. Moja Lejla – napisao je Jasmin na svom Fejsbuk profilu što je raznežilo njegove prijatelje i poštovaoce koji su komentarisali da su prelep par i da se „njihova sreća vidi iz aviona.“

jasmin i devojk

Emotivne objave sa Lejlom ovih dana preplavile su njegov profil, a u svakoj pevač ističe koliko je voli i koliko mu je promenila život.

-Da se opet rodim samo tebe bih tražio, samo tebe voleo, amajlijo moja– stoji u jednoj od njegovih objava, kao i komentar da je Lejla njegov svet i da je za njihovu ljubav samo nebo granica.

jasmin i lejla

O sudbinskom susretu sa Lejlom nedavno je govorio za Grand i istakao da mu je razočarenje u bivšu partnerku donelo životnu lekciju, ali da se nije nadao da će se zaljubiti u petoj deceniji.

– Nikad nisam polazio od toga da će mi se ljubav ponovo desiti. Znate i sami da danas čovek može svašta da doživi, ali da na sopstvenoj koži doživi pravu ljubav u petoj deceniji, to nisam mogao ni da sanjam da će mi se desiti – istakao je nedavno i otkrio kako je izgledao prvi susret sa Lejlom.

– Upoznali smo se tako što smo prvo jedno drugom lajkovali objave na Fejsbuku, a onda sasvim slučajno krenuli i da se dopisujemo. Iskreno, tada mi nije bilo do razgovora, niti do flerta, jer sam pored raskida dugogodišnje veze bio u obavezama oko opremanja stana za sina, nisam ni imao vremena a ni želje. Ali nije uvek sve u životu kako ti želiš, već kako ti Bog kaže. Nama se obostrana ljubav jednostavno desila i već posle tri dana shvatio sam da je Lejla osoba sa kojom želim da provedem ostatak svog života– ispričao je Jasmin.

lejla i jasmin

-Nikad do sad nisam osetio takvu ljubav kao što je ova sa Lejlom i zato ne mogu da opišem kako se divno osećam i koliko sam srećan u ovoj ljubavnoj priči. Ovo što sam doživeo je nešto posebno, nikad ovako nisam voleo. Ona mi je velika podrška i kao žena i kao osoba zaslužuje svu ljubav i pažnju na ovom svetu. Energije su nam se poklopile i što se kaže „Daj da ljubav paše, a ostalo ćemo lako“, e tako je i kod nas. Sve je stvar ljubavi, jer bez toga nema ni života, ni razumevanja, ni tolerancije, ni zajedničkog života. Mislim da me je Bog nagradio čim mi je poslao Lejlu – zaključio je Jasmin u nedavnom intervjuu za Grand.

NE PROPUSTITE I

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić