Login/Registracija

Barbike otkrile koliki su danas bakšiši pa šokirale rečima šta im rade muževi (VIDEO)

Pevačice Slađana i Suzana Vasić poznatije kao Barbike zaokupile su pažnju medija tokom učestvovanja u jednoj od prthodnih sezona takmičenja „Zvezde Granda“ a koliko je teško razlikovati ih svesne su i one same pa na pitanje kako da znamo koja je koja odgovaraju:

-Razlikujemo se samo po cipelama. I eventualno po boji noktiju – rekle su u glas Barbike.

Ove sestre bliznakinje govorile su za Grand o nastupu na romskim svadbama otkrivši da rade i doslovno 24 sata dnevno, ali da se čitav trud isplati uprkos krizi koja je pogodila i „svadbarski sektor“.

Barbike su otrkrile da su se danas smanjili i bakšiši u odnosu na neka prethodna vremena.

-Ranije je bilo da baci koliko ko hoće, a danas se to svelo na neki fiksni iznos. Retko kad neko da neki veći bakšiš – objasnile su pevačice i pojasnile zbog čega su i danas tako čuvene romske svadbe.

-Pa zaradi se više para, odgovor je jednostavan. To je zato što se duže radi, pa je i logično. Ume da potraje i po 48 sati. Sve počinje u 9 ujutru, u kući. Skupe se gosti, ide vezivanje kumova, to su ti takozvani običaji banatske svadbe. Jednom smo ostali od 9 ujutru do 9-10 sutradan ujutru, puna 24 sata. Ali isplatilo se – objasnile su pevačice običaje kada pevaju na romskoj svadbi i istakle kako skupljaju energiju tokom ovih „dragstor“ nastupa.

-Nema tu spavanja. Staviš naočare za sunce i malo kuliraš – iskrena je jedna od Barbika.

Pevačice su otkrile i da žive suprotno od tradicionalnog šablona koji podrazumeva da su muževi zaduženi za donošenje novca u kuću.

-Kada smo prošle kroz „Zvezde Granda“ oni su prestali dalje da rade. Nije bilo potrebe za tim, sada radimo mi – otkrila je jedna od sestara Vasić.

Barbike su otkrile i zbog čega su uveli novu podelu rada u njihovim domovima:

-Više bih volela da ja sedim kod kuće a muževi da rade, ali mi više profitiramo. Mi smo Barbike – priznale su obe pevačice.

Slađana i Suzana Vasić ispričale su i kako su se upoznali sa svojim muževima, koji su u to vreme intenzivno radili.

-Prva sam otišla ja, pa sam se vratila po sestru posle nedelju dana da je ukradem od majke i oca. Inače je sve bio spontano. Ja sam se sa svojim mužem zabavljala 15 dana pre nego što sam se udala – kaže jedna Barbika a druga dodaje:

-Ja se sa mojim nisam ni zabavljala – otkrila je druga pevačica i istakla da su se oni međusobno poznavali duže vremena kao i da su radili zajedno, ali im ranije ni na kraj pameti nije bilo da će biti zajedno.

Barbike i danas izgledaju atraktivno a godine uopšte ne kriju. Obe imaju po 48 godina, ali su duhom neuporedivo mlađe.

-Ali osećamo se kao da imamo 20 godina. A kada smo imali 20 bile smo kod kuće. Ja sam u to vreme rodila ćerku – priznala je jedna Barbika.

Mlade su postale bake, jedna sa 38 a druga sa 39, ali ih niko nije proglasio seksi bakama tako da je to titula koja im nedostaje.

Šta su još ispričale za Grand sestre Slađana i Suzana Vasić poznatije kao Barbike pogledajte u videu:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić