Marija Mikić SE OPROSTILA OD PUBLIKE: „Pevala sam dok sam osećela da mogu“

8526ab6f8020cc38a619c24750bbd71886f5130a
instagram/wwwmarijamikiccom/

Pevačica Marija Mikić uživa u majčinstvu i trenutnoj trudnoći u kojoj joj nije bilo teško da nastupa i svake nedelje, međutim sada je donela važnu odluku koju je podelila sa svojom publikom.

Naime, Mikićeva će se u maju po drugi put ostvariti uolzi majke kada će na svet doći dečak, zbog čega je odlučila da je sada pravo vreme da uspori i iznese trudnoću do kraja malo mirnijim tempom i bez posla.

marija mikic intervju

Drugari, došao je i taj trenutak da se na neko vreme oprostimo od nastupa. Ne od muzike, nego od nastupa i druženja sa publikom. Na svojoj muzici ću nastaviti da radim u studiju, da završim ono što sam počela i da se vratim sa albumom u koji sam uložila 1000% sebe. Ja svoj posao i talenat doživljavam kao blagoslov i iz tog razloga sam pevala dokle god sam osećala da moje telo može da izdrži i uživala u svakom trenutku. Sada je došao da prikočimo i da sačekamo da ovaj mali dečak dođe na svet.Svesna sam da me čeka najteži i najlepši period u životu– objasnila je pevačica.

Screenshot 20230307 154540
instagram/wwwmarijamikiccom/

Podsećamo, iako su Marija i njen verenik planirali da svoju ljubav krunišu brakom posle porođaja, u međuvremenu su odlučili da otkažu venčanje.

-Zakazali smo svadbu i otkazali, to samo mi možemo (smeh). Ipak je lepše da svi zajedno, da onako rasterećeni budemo na žurci. Želeli smo da svi budu tu, da svima bude lepo, tako da ćemo nekom drugom prilikom. Sa nama se nikad ne zna – istakla je pevačica u emisiji „Praktična žena“ i dodala:

-Ja i dalje hvatam bidermajer po svadbama. Uskoro ću imati dva deteta, ali se još uvek nisam udala.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić