Hrvatska zvezda očarala Draganu Katić: „Hvala ti, ovo nam je svima trebalo“ (VIDEO)

jole i zika

Čast da otvori emisiju „Nikad nije kasno“, ove nedelje imao je Joško Čagalj Jole koji sa numerom „Nosi mi se bijela boja“ probudio najlepše emocije u studiju i najavio veče za pamćenje.

Zbog Joletovog pojavljivanja u emisiji, posebno je bio srećan Žika koji se sa njim druži već dugi niz godina i koji za njega ima samo reči hvale.

Na moje zadovoljstvo ovu emisiju otvorio je moj veliki prijatelj Jole, on je inače hrvatska zvezda i jedan dobar pevač i još bolji čovek. Spada u red prijatelja kojih imam po celom svetu i prižila nam se prilika da te ugostim u ovoj emisiji- istakao je Jakšić, dok Dragana Katić nije mogla da odoli neverovatnom osećaju koji je pevač u njoj probudio tokom svog nastupa.

naslovna 1

Hvala ti što je sa ovom pesmom zamirisala Dalmacija, more i sunce, a to nam svima treba– dodala je voditeljka.

jole jole

Inače, autor emsiije otkrio je kako su on i pevač sarađivali na foramtu ove emisije koji se svojevremeno prikazivao u Hrvatskoj.

Emisija „Nikad Nije Kasno“, pre 6 godina rađena je ovde specijalno za Hrvatsku, a Jole je bio Žika. Iako je on po struci pevač imao je tu priliku da bude domaćin sa Sanjom Doležal, Tonči Huljić je bio Mare– ispričao je Žika.

Spektakularno otvaranje emisije pogledajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić