Jasna Gospić pokazala sina, devojke tvrde da je opasan frajer (FOTO)

JASNA GOSPIC NNK SNIMANJE 15112022 FOTO MUNJA 49 ok

Pevačica Jasna Gospić oduvek je svoj privatni život držala daleko od očiju javnisti, pa tako mediji nisu imali priliku da bliže upoznaju njenu porodicu.

Međutim, ona je sada napravila izuzetak, pa je na društvenim mrežama pokazala sina za koga mnoge devojke tvrde da je opasan frajer.

jasna gospic

Jasna Gospić pokazala sina

Pevačicin naslednik se do sada nikada nije eskponirao u javnosti, pa je ova fotografija možda i jedina na društvenim mrežama koju je podelila ponosna majka.

Podsetimo, pevačica već godinama sa porodicom živi u Pragu, a nedavno je u ispovesti za Grand govorila o ratnim dešavanjima i odluci da napusti svoju domovinu.

-Ja se muzikom nisam bavila skoro 20. godina, to je veliki prostor u karijeri i jedna rupa. Mogla sam da snimim pesme i napravim hitove. Ja sam dobila decu i posvetila sam se porodici, sada kada sam se vratila muzici, shvatila sam da mi fale i pesme i prisutnost u medijima. To je takva moja sudbina bila, ali sam srećna što sam se vratila, kada stavim na tas porodicu i karijeru, opet bih uradila isto- rekla je ona i prisetila se perioda kada je napustila domovinu:

-Kada je počelo sve to, imala sam bata koji je živeo tamo u Pragu, ja sam tada živela sa majkom. Samo sam joj rekla idemo kod njega, bio je to 14.april.1992 godine. Otišle smo tamo misleći da ćemo se vratilti za deset dana, nismo mogli da verujemo da će se tako nešto desiti. Evo ostali smo tamo do danas, ja se vraćam i u Beograd idem i u Sarajevo. Prosto, nisam mogla da shvatim šta se to tada dešava i nisam to mogla da primim k srcu, bilo je van svake pameti i eto otišle smo – zaključila je ona.

BONUS VIDE – Jasna Gospić intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković