„Melina je beba za poželeti“, Prvi intervju Nadice Ademov nakon porođaja, pevačica se dotakla svadbe: „Teško da će biti venčanice“ VIDEO

Pet meseci nakon porođaja, u prvom intervju za Grand Nadica Ademov otvoreno je pričala o ćerki Melini, suprugu i svadbi.

Iako je prošlo malo vremena od kada je na svet došla njena nalsednica, mlada pevačica uspela je da vrati kilažu kao pre porođaja, a to je kako je navela, tokom trudnoće bila njena najveća briga.

Nisam se nešto trudila oko fizičkog izgleda, to je genetika. Ja sam vrlo brzo skinula kilograme, a to je za mene možda bilo i opterećenje dok sam bila trudna. Pitala sam se kako ću i šta ću posle porođaja, ali mi je Bog pogledao, nisam se uopšte namučila – rekla je Nadica za Grand.

image0

Pevačica priznaje da je u ovom periodu posebno emotivna i da se, iako to nije očekivala odlično snašla u najlepšoj životnoj ulozi.

-Moram da kažem da sam se super snašla, s obzirom da mi je prvo dete i da nemam nekog iskustva. Sada sam super, na početku je bilo malo teško, što je i normalno, bila je jako mala. Sluša me, stvarno je mirna beba, za poželeti. Javi se samo kada je gladna i kada hoće da spava – ispričala je u razgovoru za Grand, a zatim otkrila kako njena ćerka reaguje na muziku:

-To je prosto neverovatno, ona tačno zna kada neko drugi peva, tada ne obraća puno pažnju. Ali kada krenu pesme „Šapat vetrova“ i „Zid plača“, to sam i kačila na Instagram, ona ne trepće. Prepoznaje glas, pa se malo zbuni kada me vidi na televiziji, a ja je držim. Shvati će narvano kada poraste, pa će da vidi čime se mama bavi.

nadica ademov izasla iz porodilista

Njen partner Damir je kako kaže njena velika podrška, kako na poslovnom tako i na privatnom planu, pa su zajedno podelili uloge i kada je u pitanju briga o ćerki.

-Pomaže mi stvarno, ne mogu da kažem, kada ja ne mogu ili kada sam slaba, prehlađena, on je uvek tu i hvala mu.

IMG 4064 768x1152 1

Nadica je za Grand pre nekoliko meseci rekla da odlaže venčanje zbog trudnoće, a sada je iznenadila priznanjem kada je rekla da svadbe ipak, možda i neće biti.

-Mislim da je vreme da vi njega pitate, jeste da čovek ne želi da daje izjave, ali ću pitati ja njega, pa ću vam preneti kada će biti svadba. S ozbizom na to da ovu crninu nosim, teško da će biti venčanice – našalila se ona.

image1

Nadica je ove nedelje u emisiji „Zvezde Granda“ predstavila pesmu „Kukavice“ koja je ujedno i najava njegog drugog albuma. Kako se sada vratila poslovnim obavezama, ne krije da jedva čeka momenat kada će publika čuti sve pesme koje je pirpemila

-Nije bila velika pauza, odjavila sam se kada je bilo punih šest meseci trudnoće, ali sam uvek negde bila tu i brzo sam se vratila. Prošlo je pet meseci, mislim da je to idealno vreme da se vratim. Prvih par meseci sam provela sa njom i to mi je mnogo značilo. Treba da se bude uz bebu kada je za nju najbitnije, tako će biti ubuduće, neću se puno forsirati. Naravno da ću raditi, to je moj posao koji radim ceo život i to najviše volim, ali nju neću nikako zapostaviti -rekla je ona i dodala:

-Ima puno novih pesama, biće ceo album, ne znam samo da li ću da podelim, pa jedan deo sada da izbacim, a drugi u septembru, to ćemo da vidimo. Svako će biti balada i da se pitam samo ja, samo bih balade snimala, ali nije ni to ono što treba. Biće drugačiji album od prvog.

Ceo razgovor sa Nadicom Ademov pogledajte u videu na početku teksta.

PROČITAJTE I:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković