Login/Registracija

Jasna Gospić se zbog rata preselila u Prag i napustila sve: „Otišla sam na deset dana, ostala do danas“ (VIDEO)

Pevačica Jasna Gospić našla se po drugi put ove sezone u sudijskoj stolici emisije „Nikad nije kasno“.

Ona je pred snimanje u razgovoru za Grand iznela do sada nepoznate detalje iz privatnog života. Prisetila se druženja sa Zdravkom Čolićem, ali se osvrnula i na ona manje lepa dešavanja u karijeri i životu.

Jasna je svoje muzičke korake počela u grupi „Ambasadori“ u kojoj je i Čola kasnije bio član. Zanimalo nas je u kakvom su danas odnosu i da li su u kontaktu.

-Prijatelji jesmo, naravno, Zdravko je bio pvi član grupe. Sa njim se u poslednje vreme retko viđam jer je on poznat kao čovek koji se ne kreće u nekim društvima gde se puno pevača skuplja. Zdravko je malo zatvoreniji, ali kad god se sretnemo uvek se lepo ispičamo, nedavno smo i zajedno radili jedan projekat – počela je ona.

Pevačica se devedesetih godina tokom ratnih zbivanja preselila u Prag gde danas živi sa porodicom. Iako je iz Sarajeva otišla samo na deset dana, nije ni slutila da će tamo započeti novi život.

-Ja se muzikom nisam bavila skoro 20. godina, to je veliki prostor u karijeri i jedna rupa. Mogla sam da snimim pesme i napravim hitove. Ja sam dobila decu i posvetila sam se porodici, sada kada sam se vratila muzici, shvatila sam da mi fale i pesme i prisutnost u medijima. To je takva moja sudbina bila, ali sam srećna što sam se vratila, kada stavim na tas porodicu i karijeru, opet bih uradila isto- rekla je ona i prisetila se perioda kada je napustila domovinu:

-Kada je počelo sve to, imala sam bata koji je živeo tamo u Pragu, ja sam tada živela sa majkom. Samo sam joj rekla idemo kod njega, bio je to 14.april.1992 godine. Otišle smo tamo misleći da ćemo se vratilti za deset dana, nismo mogli da verujemo da će se tako nešto desiti. Evo ostali smo tamo do danas, ja se vraćam i u Beograd idem i u Sarajevo. Prosto, nisam mogla da shvatim šta se to tada dešava i nisam to mogla da primim k srcu, bilo je van svake pameti i eto otišle smo – zaključila je ona.

U videu pogledajte šta je još Jansna rekla u razgovoru za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković/I.Grk