Elsan Pilica otkrio kako su tekle probe sa Viki Miljković u Istanbulu: „Nisam to očekivao“ VIDEO

Nakon direktnog plasmana u naredni krug u „Zvezdama Granda“ Elsan Pilica stao je pred naše kamere i otkrio kako su tekle probe koje je pevačica Viki Miljković za svoje takmičare organizovala u Istanbulu.

Na samom početku razgovora, mladi pevač priznaje da nije očekivao da će ponovo ove subote biti u duelu sa Bobanom Lazićem sa kojim je odmerio snage i u prošlom krugu.

0A0A0662

Elsan Pilica otkrio kako su tekle probe sa Viki Miljković u Istanbulu

-Prvi put kada smo bili u duelu nisam poznavao Boleta, jesam samo sa televizije. Družili smo se na prvoj emisiji, stekli smo prijateljstvo, čujemo se. Sada su nas ponovo sastavili, nisam to očekivao. Mislio sam da će biti samo prvi put, ali evo i drugi, dobro se na kraju završilo – počeo je on.

IMG 0468 768x1027 1

Pre mesec dana Viki Miljković i Dragan Tašković Taške za svoje takmičare organizovali su jedno putovanje u Istanbul, gde su pevači pored proba sa mentorom imali priliku da upoznaju grad i da se međusobno druže, a Elsan je za Grand otkrio kako su se proveli.

-Moram prvo da se zahvalim mojim mentorima Violeti i Tašketu, oni su nam obezbedili to zadovoljstvo. Bili smo u njihovom hotelu, tu u kancelarijama smo imali probe, družili smo se, vežbali, šetali, pevali. Bili smo na uživo svirkama turske muzike, bilo je mnogo lepo, kratko, ali slatko, prelepo – kazao je Elsan za Grand i dodao:

-Beta Sudar nije bila sa nama iz opravdanih razloga, Rijad, Petar i ja smo bili zajedno, u istoj sobi. Imali smo odvojene krevete. Lepo smo se družili, sada samo stalno zajedno, bukvalno kao nokat i prst. Najviše smo pevali zajedno, snimali videe za društvene mreže. Kažu da sam ja bio najveseliji.

IMG 0450 1 768x1027 1

Na samom kraju razgovora Pilica kaže da je nakon tog putovanja dobio još veći motiv za takmičenje, pa je najavio brojna iznenađenja za publiku od narednog kruga.

-Nekako sam posle toga dobio još veću volju, neću da otkrivam za naradni krug se sprema nešto mnogo jače. To mi je dalo neku dodatnu volju, ali ne mogu još da otkrijem o čemu se radi – zaključio je on, a video pogledajte na početku teksta.

BONUS VIDEO – Elsan Pilica nastup Zvezde Granda

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković/A.Dačić