Šok u emisiji, Stefan Kosmajac ispozivao voditelje, oni ostali bez reči: „Kao u jutarnjem programu Jovane Jeremić“ VIDEO

Šok scena dogodila se u emisiji „Grand parada“ kada je pevač Stefan Petrović Kosmajac ispozivao voditelje da nemaju sluha.

Naime, dok je voditeljka Sanja Ćulibrk najavljivala pevača, Tihomir Tepić je u pozadini pevao, a Stefan je iskoristio ovu priliku da se malo našali sa njima.

STEFAN KOSMAJAC GP SNIMANJE 15042024 FOTO MUNJA 2

Stefan Kosmajac ispozivao voditelje, šok u emisiji

-Vi uopšte nemate sluha, dobro Sanja ti nisi ni pevala, ali Tihomir ima, čuo sam ga ovde na sceni kako peva dobro se pokazao. Nemoj da se ljutiš na mene, ti dobro pevaš. Zamisli ti dođeš i meni kažeš da ja nemam sluha – pokušao je Stefan da se opravda.

STEFAN KOSMAJAC GP SNIMANJE 15042024 FOTO MUNJA 3

Tihomir se na ovu konstataciju sve vreme smejao, pa je rekao pevaču da mu ne zamera na ovoj provokaciji koja nije bila baš prijatna imajući u vidu da je on nedavno snimio nekoliko pesama i time pokazao svoj talenat za pevanje.

-Što da se ljutim na tebe, Bog s tobom. Naravno da se ne ljutim, meni je ovo sve prezabavno. Ovo se zove spontanost, kao u jutarnjem programu Jovane Jeremić – kazao je Tihomir, a video pogledajte na početku teksta.

STEFAN KOSMAJAC GP SNIMANJE 15042024 FOTO MUNJA 7

Podsetimo, Stefan Kosmajac nedavno je postao otac, a u razgovoru za Grand otkrio je kako se snašao u novoj životnoj ulozi.

-Bogu hvala postao sam tata, predivan je osećaj. Iskreno sam navijao da bude devojčica, ali sada kada ga imam, ne bih ga dao ni za štaIzašao je iz bolnice pre desetak dana, kod kuće je sada. Kada se rodio sin, ja sam radio, imao sam posla i snimao sam emisiju  rekao je Stefan za Grand.

BONUS VIDEO – Stefan Kosmajac o sinu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković