Login/Registracija

Isplivala fotka Ilde Šaulić u kupaćem: Nikada se nije hvalila svojim telom, a sada svi komentarišu jedno (FOTO)

ILDA SAULIC PZD SNIMANJE 27032023 FOTO FILIP 128

Ilda Šaulić važi za jednu od najotmenijih dama na našoj estradi koja je uvek pažnju privlačila izraženim osećajem za stil zbog koga često dobija pohvale.

 Pveačica je oduvek strogo je vodila računa kako će se pojavljivati u javnosti, i za razliku od njenih koleginica drugačije je želela da predstavi sebe, mada su mnogi tada smatrali da se ne odeva u skladu sa svojim godinama, ona je pri tome čvrsto ostala i izgradila imidž na kom joj danas mnoge dame mogu pozavideti.

ILDA SAULIC ZGS SNIMANJE 15112022 FOTO NOVA 19 ok

Na estradnoj umetnici, koja redovno posećuje modne revije, sve je uglavnom izuzetno skupo i brendirano, što ona ne ističe previše, ipak ne može se poreći da to doprinosi glamuru na kom ona insistira.

ilda saulic 6 ok

Ćerku Šabana i Goce Šaulić nikada do sada publika nije mogla videti u prekratkim suknjama, dekoltiranim majicama i korsetima, stoga je sve začudilo kada je pristala da nedavno sa pratiocima na Instagramu podeli detalj sa plaže. 

Screenshot 20230411 132730

Prvi put u javnosti pojavila se Ildina slika u kupaćem kostimu i to crvene boje, a mnogi su zaključili da pevačica nesavršenosti gotovo i da nema, te da su treninzi itekako urodili plodom.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.