Zorana Mićanović zasvirala klavijaturu usred svog nastupa, publika šokirana njenim umećem: „Bravo, carice“ (VIDEO)

ec33953d728bd2da7dbda2fa975a73d13c0f0418

Zorana Mićanović, trenutno je jedna od najangažovanijih „Zvezda Granda“ koja puni klubove širom Evrope, a za svaki njen nastup uvek se traži mesto više.

Osim što se proslavila hitom „Sikter“, a zatim i „Poljubi me kad sam pijana“, poznata je kao pevačica koja pravi neverovatnu atmosferu zbog čega je publika obožava.

Mlada Mićanovićeva spremna je na sve za dobar provod, a sinoć je nastupala u jednoj diskoteci u Hrvatskoj gde je pored pevačkog pokazala i sviračko umeće.

Naime, na društvenim mrežama je isplivao video na kome Zorana prilazi klavijaturi i počinje da svira taktove brzinom svetlosti nakon čega je nastao pravi trans, a ona ipak odlučila da se vratim svom primarnomzanimanju- pevanju, dok je kolegi prepustila klavijaturu.

Podsećamo, ovog meseca Zorana će proslavii svoj 18. rođendan za koji sprema gala slavlje na koje će pozvati pola estrade, ali dolazak jednog kolege posebno očekuje.

-Dobra sam sa svima, mnogo njih će doći. Volela bih samo da dođe Đani na punolestvo, eto to mi je želja! Ja njega obožavam, volim njegove pesme i volela bih da dođe- priznala je pevačica.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić