Login/Registracija

„Čist glas, čista emocija“, Nenad Manojlović pokazao zbog čega je najtraženiji pevač na estradi (VIDEO)

NENAD MANOJLOVIC NNK SNIMANJE 07032023 FOTO MUNJA 37 ok

Na spektakularan način, svojim moćnim vokalom, Nenad Manojlović otvorio je emisiju „Nikad nije kasno“ pesmom „Plavo oko plakalo je“.

Dok je Neša izvodio emotivne stihove, publika i žiri su uživali u prelepoj atmosefri koju je pevač preneo na sve pisutne, dok je domaćin emisije Žika Jakšić najavio još jednu divnu noć.

Uz gromoglasan apaluz, Manojlovć je završio izvedbu, dok su pljuštali komentari kako je najbolji.

Neša me je podsetio na jednu divnu pesmu koju i dan danas obožavam– istakao je Jakšić sa osmehom na licu, a pohvalama se pridružila i Dragana Katić koja je ostala očarana.

NENAD MANOJLOVIC NNK SNIMANJE 07032023 FOTO MUNJA 13 ok

„Pravi gospodin“, „Ubija kako peva“, „Čist glas i čista emocija“, samo su neki od komentara koji su se mogli čuti dok je pevao.

Podsećamo, pevač je otkrio i da se plaši za svoje sestre Radu i Maju Manojlović, koje se same bore na estradi otkako su raskinule saradnju sa prethodnim menadžmentom, a istakavši da to isli iz istih razloga zbog kojih ne bi voleo ni da mu ćerka postane pevačica.

-Ne bih voleo da se nađe u tome jer mi se čini kao da nije ista fizika u glavi kod pojedinih ljudi. Jako je to brisan teren, ima mnogo opasnosti i ljudi sa skrivenim namerama. Ne znam koliko Marija ima iskustva u tome. Radmila je već poznato ime, ali treba ići sa pevačem na nastupe. Tu porodica trpi i sve ostalo. Opet i kada idu dve žene „na scenu“, pa naplata nastupa, sve je to po meni jako zastrašujuće na prvi pogled. Želim im od srca sve najbolje ali bilo bi dobro da postoji još neko ko bi mogao da vodi računa o njima – rekao je za naš portal.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić