Nakon saznanja da Nenad Kostov postaje otac, palo kumstvo pred kamerama (VIDEO)

NENAD I JOSIP 1

Nakon što su se direktno plasirali u naredni krug takmičenja „Zvezde Granda“, raspoloženi i nasmejani Nenad Kostov i Josip Nedić stali su pred Grandov objektiv i otkrili kako se osećaju nakon nastupa.

-Prvi utisak je da je bilo jako, jako stresno za mene jer su kandidati pre nas dobili dosta šestica pa sam mislio da mi nećemo biti ti, ali smo ipak dobili. Ma prezadovoljan sam i presrećan!- priznao je Josip ne skidajući osmeh sa lica.

kostov i josip

S obzirom da je Nenad u timu Cece Ražnatović, a Josip kod Viki Miljković zanimalo nas je po čemu se kumice najviše razlikuju.

-On se slikao sa Cecom, a ja nisam sa Viki to je jedina razlika!- našalio se Kostov, ali je Josip ipak uozbiljio situaciju i priznao kakva je Viki van kamera.

-Da nisam odabrao Viki sigurno bih Cecu. U tom slučaju se ne bi našli u ovom duelu. U suštini Viki nije stroga, sve je na prijateljskom nivou, ali kada radimo onda radimo. Ja razumem kada imamo neki cilj koji treba da postignemo, onda sam jako ozbiljan i mogu da kažem da sam jako zadovoljan radom i svojim napretkom- objasnio je Nedić, dok je Nenad bio vrlo jasan.

-Ceca je Ceca!

ipiccy image 33

Primetili smo da momci furaju slične stajlinge, a Josip je otkrio da je poželeo da se ofarba u plavo, ali to nije učinio zbog kolege.

-Nismo se dogovarali oko stajlinga, ali eto. Poznajemo se nas dvojica već dugo, čujemo se redovno- našalile su se kolege, a s obzirom da Nenad uskoro postaje otac po treći put pred Grandovim kamerama pala je i ponuda za kumstvo.

Kako je izgledao poziv za kumstvo, ali i kakva je bila reakcija takmičara saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović/ I. Grk