Login/Registracija

ELEKTRA ELITE ISKRENO: „Ne postoje ELITNE prostitutke, samo ELITNI klijenti“

Otkako se pojavila na muzičkoj sceni Balkana pevačica Elektra Elite ne prestaje da intrigira javnost.

Poznata kao osoba koja nema dlake na jeziku, Elektra otvoreno govori o temana o kojima mnoge javne ličnosti ćute.

Elektra je priznala da godinama u Švajcarskoj radi kao prostitutka, a sada se dotakla i čuvenog pojma koji vlada u medijima „elitna prostitucija“.

-Elitna prostitucija ne postoji nigde u svetu, postoji samo prostitucija, to su seksualne radnice. To su samo epiteti da bi nešto zvučalo lepse. Ono što postoji jesu elitni klijenti. Ako je neka devojka bila u kombinaciji sa nekim malo poznatijim, ona to nazove elitna, to nema veze sa vezom. Sve su prostitutke jednake, sad da li jedna radi za 200 dinara, a druga za 5.000 evra, obe su prostitutke, razlika ne postoji, sve su iste– kaže ona.

Pevačica kaže da postoje i one prikrivene prostitutke koje ne žele da se sazna čime se one bave. Neke su majke, a neke zbog porodice i prijatelja skrivaju da se bave najstarijim zanatom, ona objašnjava i da li je moguća legalizacija u Srbiji.

-Devojke koje se bave sa ovom poslom u Srbiji kriju čime se bave. Ima puno njih koje su udate, neke ne žele da im familija sazna, ima ih puno koje su majke. Te vrste nikada neće da izađu na videlo. Mi uvek pričamo o ženama u prostituciji, ali tu imamo više etapa. Teško je ovde legalizovati prostituciju, tu je i crkva i neki zakoni. Mislim da postoji način da se to reši, prvo da devojke ne bi imale makroe, to je najveći problem, žene 90 posto rade za nekoga. Prema nekim analizama na Balkanu postoji oko 35.000 prostitutki, pa zamislite taj broj, to su dve pune arene, kao jedan grad, a niko nije registrovan i zamislite koliko para država gubi. Paušalni porez će morati da se plaća, kao što ja u Švajcarskoj što plaćam – dodaje ona.

Obzirom da nije krila da se u Švajcarskoj bavi ovim poslom, Elektra otkriva kako je to uticalo na njenu karijeru pevačice koju gradi na Balkanu.

-Ja u Srbiji ne radim prostituciju i neću je raditi dok se ne legalizuje. Ali imam klijente koji dolaže u Švajcarsku baš zbog te pevačice Elektre Elit i pitaju kada su slobodni ternini. Iskreno moram da kažem ja sam do avgusta sledeće godine već bukirana – priznala je Elektra u emisiji Grand Magazin.

Foto: youtube/grand magazin,
Autor: A. Milinković