Login/Registracija

BRANKA SIGURNA U SEBE: „Došlo je mojih 10 minuta“ (VIDEO)

Branka Kolarov (42) je još jedna veteranka koja je pesmom i šarmom u prethodnoj emisiji „Nikad nije kasno“ osvojila srca publike i žirija.

Veteranka ističe da je sada došlo njenih ne pet, već deset minuta i da je spremna pokaže sve svoje talente.

-Sad je mojih deset, ne pet minuta (smeh). Moram da kažem da trema postoji, ali mislim da sam je već u bekstejdžu sa kolegama prevazišla. Na scenu sam izašla potpuno smirena, sa željom da sve odradim što bolje – kaže ona.

Šarmantna takmičarka priznaje da je zadovoljna svojim prvim nastupom. Osim što je došla u šou da pokaže svoj talenat, Branka želi i da stekne neka nova prijateljstva.

-Bilo je prvenstveno emotivno, a sve što je posle usledilo je bilo po mom ukusu dosta dobro, reakcije su dobre. U svakom slučaju, ja sam ovde zbog ove predivne scene i dobre zabave.

Ona je majka preslatkih trojki, a Štaša, Maša i Uroš su mami bili najveća podrška uz supruga. Branka za naš portal otkriva kako je to biti mama trojki i šta joj najteže pada kada je njihovo odrastanje u pitanju.

-U suštini, za mnoge stvari je to izuzetno ozbiljan zadatak. Sa druge strane, oni vam daju energiju i vetar u leđa. Onda kad mislite da nešto ne možete, znate da morate i tako idemo dalje. To mislim da me drži u ovom mom poslu i da mi oni daju punu podršku. Ja sam naravno danas mogla doći bez njih, znajući njihovu narav da su malo nestašni, ali mi je jako značilo da su tu i baš mi je drago što su bili onkavi kakvi jesu – rekla je ona, a onda je priznala šta je to nju omelo da ranije napravi malo veću muzičku karijeru.

-Uvek sam imala veliku želju, ali mislim da mi je falilo malo čak i samopouzdanja. Nekako je kod mene preovladalo ma daj gde ću ja to, dobro mi je tu gde radiš, tu sam ušuškana i van terena. Onda sam dobila decu, pa sam tada razmišljala da su mali. Ali mislim da je sada pravo vreme i da sam sazrela u svakom smislu. Kada je spuštena granica na 41 godninu, ja sam rekla ajde sad, pa ako ne bude u ovom momentu, biće za dve tri godine, pet- rekla je Branka za naš portal, a video pogledajte u nastavku teksta.

Foto: Z.K.Mjunja/Elena,
Autor: A. Milinković