TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA VETERANA: Pobedio porok, pa doživeo najtežu sudbinu (VIDEO)

Milenko Jovanović Bajo iz Danilovgrada, je još jedan veteran koji je predhodne subote pobrao sve simpatije i publike i stručnog žirija u talent-šou „Nikad nije kasno“.

Kako godinama nije imao hrabrosti da se prijavi za neko muzičko takmičenje, njegov rođak je preuzeo na sebe tu ulogu, pa je poslao biografiju producentima emisije, a Bajo je posle nekoliko dana prihvatio poziv.

-Nisam se ni sada sam prijavio, rođak iz Švajcarske je poslao podatke i nije mi to rekao. Kada sam dobio poziv, zamolio sam producenta da mi ostavi par sati vremena da mu odgovorim, jer je sve to za mene bilo iznenada. Ja sam već komunicirao ranije sa nekim kandidatima iz Crne Gore koji su bili ovde i svi su mi rekli idi obavezno – priznaje Bajo.

Prvi nastup na velikoj Grandovoj sceni je doživeo dosta emotivno. Iako su ga na početku savladala osećanja, uspeo je da pesmu „Ostala si uvek ista“ iznese na najbolji mogući način.

MILENKO JOVANOVIC BAJO 55 GOD. DANILOVGRAD 29

-Zadovoljan sam svojim nastupom, obzirom da sam bio pod nekim posebnim emocijama slušajući svoj intervju pre izlaska na scenu. Zahvaljujem se i Enesu Begoviću koji je primetio neke moje nedostatke, pa mi je rukama sugerisao i odmah je primetio da sam ja to video i bilo je dobro, ali uvek može bolje – dodaje Milenko.

Sada ima osmeh na licu, a iza tog osmeha se krije jedna tužna i teška životna priča koju kako kaže ne bi poželeo nikome. Do 2012 godine se borio sa alkoholizmom, a iz toga izašao kao pobednik. Tu nije bio kraj njegovim problemima, pa je 2016 godine doživeo veliku tragediju kada je izgubio sina.

IMG 1102

-Voleo bih da se moja životna priča ne desi nikome, ni mladom ni starom. A ako se desi, pogotovo što se tiče tog alkohola, uvek ima leka, ima dobrih ljudi koji mogu da vam pomognu – kaže veteran.

Ranije nije napravio veliku muzičku karijeru iako je imao mogućnosti. Život ga je odveo na neku drugu stranu, a učešćem u emisiji želi da pokaže ljudima sve što zna.

-Imao sam mogućnost da ostvarim karijeru. Prižila mi se prilika u mladosti, međutim moji putevi su očigledno drugačiji. Bilo je nekih prečih stavri koje su me odvele na drugu stranu, ali i sada ima vremena – rekao je Bajo za naš portal, a video možete pogledati u nastavku teksta.

Foto: Z.K.Mjunja/Elena,
Autor: A. Milinković