Đorđe David se pojavio na snimanju vidno UZNEMIREN: „Deprimiran sam, uopšte mi nije dobro“

Kao bomba, juče je odjeknula vest u medijima o stravičnom događaju u Vršcu koji je uzdrmao čitavu zemlju. Nezapamćeni zločin dogodio se kada je tridesetpetogodišnji muškarac udavio svoje dvogodišnje dete, a zatim presudio sebi.

Na ovu temu nije ostao imun ni roker Đorđe David koji je otac osmogodišnje ćerke.

-Meni uopšte nije jasno, za svojih 58. godina nisam ovako nešto pročitao. Ne mogu da verujem da niko od takvih osoba ne može da shvati da su deca anđeli koji su nam pušteni u krilu. Ne znam šta bih vam rekao, ali sam ozbiljno deprimiran od juče od kada sam saznao za to i uopšte mi nije dobro. Imam ćerku od osam godina i postoji samo jedna varijanta, da život dam za nju. Ništa slično, tog tipa ni u najcrnjim horor filmovima nisam video. Ne znam šta uraditi da od ludaka zaštite nevine ljude- istakao je roker vidno potresen.

Screenshot 20221005 144233 Gallery 1

Kako su mnogi osudili institucije kao velikog krivca zbog ovakvog užasa, Đorđe se nije libio da kaže kakav stav ima.

-Nisam razočaran u instituciju jer ni ti ljudi nisu svemogući, tu je stvar svesti čoveka u tom trenutku. Ne mogu da verujem da nešto takvo hoda, da neko ko je roditelj može prema svom anđelu, prema svom detetu da izvrši nešto što prevazilazi i drugi svetski rat- rekao je Đorđe.

BONUS VIDEO

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović