Login/Registracija

VETERANKA JEDVA POBEDILA TREMU: „Bilo je GRANDIOZNO, ali“ (VIDEO)

Vera Slaonski (49) iz Đurđeva je dugo čekala svojih pet minuta da nastupi na velikoj Grandovoj sceni.

Ona je svojim nastupom oduševila sve, a pesma koju je izvela je posebno dotakla glumicu Anju Mit koja se osećala kao na prihoterapiji.

Veteranka je pred izlazak imala veliku tremu, ali je na kraju bila zadovoljna pevanjem. Za prvi nastup kaže bilo je odlično.

-Bilo je grandiozno, zadovoljna sam reakcijom i komentarima. Imala sam veliku tremu i malo sam se zbunila. Ja do sada nisam nastupala na ovakvoj sceni, verovatno je to izazvalo tremu – kaže ona.

Takmičarka samo za naš portal otkriva zbog čega do sada nije napravila veliku karijeru i zašto se ranije nije oprobala u takmičenju „Nikad nije kasno“.

-U početku nisam ispunjavala kriterijum, tih 45 godina. Kad sam se približila godinama, Žika je spustio granicu na 40, taman je bio razlog da dođem.

Iako je porodica godinama nagovarala da se prijavi, Vera nije imala dovoljno hrabrosti, pa je biografiju poslala njena sestra.

– Sestra me je prijavila, ona me je i ranije nagovarala, tako da sam ja na neki način već bila spremna da će ovo da se desi- dodaje Vera.

Veteranka je imala i posebnu poruku za sve one koji žele da se prijave za ovo takmičenje, a priznala je i koja su njena očekivanja od učešća.

-Svako ko voli da peva i kome je pesma u srcu mislim da treba da se prijavi i da dođe ovde. Ja lično od takmičenja očekujem dobro druženje i da sa mojim najbližima koji su me nagovarali da dođem podelim ovaj divan trenutak – rekla je ona za Grand, a u nastavku pogledajte video.

Foto: Z.K.Mjunja/Elena,
Autor: A. Milinković