PALA KLAPA U „ZVEZDAMA GRANDA“: Ceca dobila GLAVNU ULOGU, Boske spreman za Holivud (VIDEO)

Današnje snimanje „Zvezda Granda“ nismo ni počeli, a Marija Šerifović je uspela da nas iznenadi! Pevačica se pojavila u dobro poznatoj crnoj mašini, ali ovoga puta na mestu vozača.

Marija Serifovic

Vidno iznenađeni smo pratili Marino parkiranje i moramo priznati da je kao Fanđo.

Ubrzo su se pridružili i ostali članovi žirija, a među prvima pristigla je Svetlana Ražnatović, ali za razliku od koleginice, na mestu suvozača, dok su Đorđe David i Voja Nedeljković rešili da nabace kondiciju te ušetali u Grandov studio.

310579747 809129913845598 1281825418314451651 n

Spremni kao zapete puške pohitali su na scenu gde se za glavnu ulogu pred objektivom čuvenog fotografa Zorana Kuzmanovića Munje izborila Ceca.

Obučena od glave do pete u belo, sa velikim plaštom izazvala je veliku pažnju, a mi smo se našalili i dodelili joj ulogu Super žene.

0A0A4537

-Kakva Ceca, ne zezajte se, pa znate li vi kakav sam ja glumac, Holivud pače za mnom- rekao je Dragan Stojković Bosanac, dok ga je Marija pomno slušala.

Naravno, sve ovo je samo plod naše mašte i zanimljivih kadrova sa snimanja „Zvezda Granda“, a kako je izgledalo naše režiranje zvezdanog filma pogledajte u videu:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen/ Instagram,
Autor: J. Jović