Džejeva ćerka u suzama zbog godišnjice njegove smrti, oglasila se sa velikom tugom: „Najgori dan u mom životu“ (FOTO)

dzej foto munja 2 768x1152 1 630x426 1

Na današnji dan, pre tačno tri godine, napustio nas je legendarni pevač Džej Ramadanovski u 57. godini života. Brojni prijatelji, kolege, saradnici, ali pre svega članovi porodice ostali su bez velikog muzičara, dobrog čoveka i šarmantog boema koji je ostavio neizbrisiv trag.

Sa velikom tugom oglasila se njegova naslednica Marija koja i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da njenog oca više nema.

Džejeva ćerka u suzama zbog godišnjice njegove smrti

Džejeva ćerka u suzama zbog godišnjice njegove smrti

06.12.2020 najgori dan u mom životu. Isti datum tri godine kasnije. Napisala bih mnogo toga ali neću ti i onako sve znaš! Volim te i nedostaješ previše! Niko nikada kao ti– napisala je Marija u opisu njegove slike koju je jutros podelila na svojim društvenim mrežama, dok su se u komentarima nizale poruke podrške i najlepših reči upućenih legendarnom pevaču.

Ona je i na svom storiju objavila fotografiju iz detinjstva koja je raznežila brojne pratioce.

dzej porodica
Džejeva ćerka u suzama zbog godišnjice njegove smrti

Inače, Ramadanovski je karijeru počeo davne 1987. godine, izdao je 15 albuma a pesme “Sunce ljubavi“, “Nedelja“, “Rađaj sinove“, “Da si moja devojčica“, kao i duet sa koleginicom Minom Kostić “Slavija“ jedni su od mnogobrojnih hitova u njegovoj karijeri.

Pesma “Nedelja“ važi za jednu od njegovih najtužnijih balada, a upravo je nedejla i dan kada je Džej napustio ovaj svet.

BONUS VIDEO- Adil emotivno o Džeju:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić