Žena Baje Malog Knindže pršti kako izgleda: Iscurela privatna slika koja govori sve o njihovom braku (FOTO)

Žena Baje Malog Knindže

Pevač Mirko Pajčin poznatiji kao Baja Mali Knindža već šest godina uživa u skladnom braku sa suprugom Dijanom, a svoju privatnost ne plasira previše u javnost.

Ipak, sada je najstarija od njegovih ćerki, Smiljana Pajčin, podelila fotografiju iz Novog Sada, na kojoj vidimo njenog oca i njegovu druge žene, Dijane Pajčin.

naja mali kn zena
Žena Baje Malog Knindže

Žena Baje Malog Knindže

Na fotografiji se vidi kako njih dvoje uživaju u ljubavi, a nema sumnje da je Dijana zanosna lepotica kakvu mnogi nisu očekivali da vide pored Kninže.

Supruga je pevaču velika podrška kada je muzička karijera u putanju, pa ga je tako sve vreme bodrila pred solistički koncert koji je održao ove godine u Beogradu na Tašmajdanu

Žena Baje Malog Knindže

Baja je sa prvom suprugom dobio tri ćerke i sina, dok mu druga žena Dijana podarila dva sina – Gavrila i Danila.

Inače, Baja je nedavno progovorio o porodici, kada je istakao kako im je nedostajao tokom odrastanja.

Svaki momenat sa decom mi je najbitniji. Nisam bio uz njih, jer sam često putovao zbog nastupa, ali svaki svoj slobodan dan gledam da im posvetim. Po tri meseca sam umeo da provedem na drugom kontinentu – rekao je Pajčin jednom prilikom.

BONUS VIDEO- Aleksandra Prijović- Koncert Zagreb:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: S. Č.