Login/Registracija

Svi detalji svadbe Marije Ramadanovski: Zbog Adila gosti lili suze, a kada se mlada dohvatila mikrofona nastao lom (VIDEO)

hduis

Ćerka pokojnog Džeja, Marija Ramadanovski juče se udala za svog partnera Stefana Davidovića, a svadbeno veselje održano je u jednoj prestoničkoj svečanoj sali na kome su prisustvovali njihove porodice, prijatelji ali i brojni pripadnici estrade.

Mlada je zablistala u zanimljivoj venčanici od čipke koja je savršeno istakla njenu vitku figuru, dok je mladoženja odabrao sivo odelo. Romantično građansko venčanje ispraćeno je uz gromoglasan aplauz, a ona je odlučila da doda Stefanovo prezime i zadrži svoje.

ipiccy image 11 2

Kao što su obećali, prvi ples mladenci su imali uz Džejev hit „Sunce ljubavi“, a Marijin zet Adil otpevao je mladencima pesmu „Što to bješe ljubav“ koja je emotivno pogodila sve prisutne.

Veliko oduševljenje je nastalo i kad je Džejev kum Zoran Jagodić Rule zajedno sa Minom Kostić otpevao duetsku pesmu „Slavija“.

Ipak, vrhunac slavlja bio je kada se i sama mlada latila mikrofona i otpevala pesmu „Zlatiborske zore“ uz koju su svi skakali i pevali.

U nastavku pogledajte delić atmosfere:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.