„Nisam se prijavila da se takmičim, već da pobedim“ Setričina poznatog pevača samouverena u „Zvezdama Granda“: „Aplauz nije dovoljan…“

sejla zonic

Kada je prvi put stala na scenu „Zvezda Granda“, Šejla Zonić odmah je svojim glasom i skromnošću oduševila milionski auditorijum, a ni žiri nije ostao imun na talentovanu Bosanku.

Ipak, oni koji dugo godina prate sevdah znali su da je reč o talentovanoj devojci koja je godinama bila deo sevdah grupe „Divanhana“, inače sestričini poznatog pevača Kemala Malovčića. A oni koji se tek sa njenim radom upoznaju imaju priliku da čuju kako maestralno izvodi sve muzičke žanrove.

Screenshot 2023 12 05 134715

Onima koji je ne znaju obratila se putem društvenih mreža i objasnila kako je završila u „Zvezdama Granda“ i koji joj je cilj.

Ja sam Šejla Zonić, pre nego sam se udala prezivala sam se Grgić. Tokom studiranja postala sam član sevdah grupe Divanhana, s njima sam pevala na tri kontinenta i snimila album „Zavrzlama“ koji je dobio svetska priznanja i nagrade. Nakon što sam magistrirala na Muzičkoj akademiji, počela sam u privatnim i javim školama predavati pevanje, klavir i solfeđo– rekla je Šejla i nastavila:

-U jednom momentu sam shvatila da najviše volim da pevam i da želim graditi svoju karijeru kroz svoje ime. Tada sam započela solo karijeru i odabrala sam svoj put kroz takmičenje Zvezde Granda! Imala sam razna gostovanja sa Divanhanom, mnogi mediji su pisali o meni jer pevam sve žanrove muzike na različitim jezicima, ali šira javnost je za mene saznala tek nakon mog prvog pojavljivanja u Grandu.

Ne krije da se i sama borila sa pokazivanjem svog talenta i da je čekala dan kada će maksimalno da ga iskoristi.

Dugo mi je trebalo da shvatim da samo aplauz nije dovoljan da izgradim svoju karijeru. Uvek sam išla na sve ili ništa, uz dozu raznih ograničenja. A sada, sada idem samo na sve! Nisam se prijavila na Grand da se takmičim, već da pobedim! Ali ne mislim isključivo na pobedu kao „prvo mesto“ već da imam oko sebe tim ljudi koji me poštuje i uvažava, sa kojima ću da gradim svoju karijeru uz obostrano zadovoljstvo. To je moja želja, a ja ću se truditi to da ostvarim. Imate apsolutno pravo da me podržite– zaključila je Šejla, čiji prvi nastup u „Zvezdama Granda“ možete da pogledate u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić