Ovako ste glasali: Jedna dama slavi ubedljivi prolazak u sledeći krug (FOTO)

Barbara Romanov pobedila na glasanju

Ove nedelje uživali smo u fenomenalnim performansima pevača vetrana koji su osvojili žiri kako pesmom tako i željom da ostavre svoje snove.

Ipak, pravila su takva da su žiri i publika u studiju morali da odabreu svoje favorite, a priliku da jednu od preostale dve takmičarke sačuvate u šou imali ste upravo vi.

nikad nije kasno presek glasova 4
Barbara Romanov pobedila na glasanju

Barbara Romanov i Maja Rodić borile su se na Fejsbuk glasanju koje je zatvoren u ponoć kada je ubedljiva pobeda pripala jednoj takmičarki.

Većinu glasova, 66.6% osvojila je Barbara Romanov koju ćemo gledati u nastavku takmičenja, dok je Maja Rodić imala 33.4% podrške i od nje se u ovoj sezoni opraštamo.

Barbara Romanov pobedila na glasanju

rez gls
Barbara Romanov pobedila na glasanju

Radujemo se Barbarinom sledećem nastupu, dok Maji čestitamo na učešću i želimo joj da nastavi da peva sa osmehom i punim srcem kao što je to pokazala ove nedelje u emisiji.

BONUS VIDEO- Barbara Romanov postavila prioritete:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić