Login/Registracija

Trljaćete oči: Ovako izgleda Čenga bez marame (FOTO)

cenga

Osim po sjajnom vokalu, neverovatnoj harizmi i energiji, pobednik šoua „Nikad nije kasno“ Amer Čengić Čenga prepoznatljiv je i po specifičnom stajlingu koji ga je i izdvojio iz mase drugih takmičara i rokera.

Kaubojke i pantalone sa detaljima, najčešće zvoncare, kao i lanci, nakit i marama neizostavni su deo svake Čengine odevne kombinacije bilo da su one za nastup, ili pak svakodnevne.

cenga i sonja promocija nove pesme

Marame obavijene oko glave još tokom takmičenja postale su zaštitni znak rokera i mnogi ne mogu ni da ga zamisle bez nje.

Osim što su marame i kape modni detalj koji mu savršeno pristaje, Čenga izgleda da njome prikriva nedostatak koji imaju brojni muškarci u njegovim godinama.

Snapinsta.app 343322780 711686777363813 4037534292873519847 n 1080

Ipak, pre pojavljivanja u takmičenju veterana Čenga je umeo da pozira gologlav, te se po starijim fotografijama može videti da ispod marame krije obrijanu glavu.

cenga bez marame kako izgleda

Mnogi su prokomentarisali da je i bez obavijene marame oko glave prepoznatljiv, ali se većina slaže da mu je ona zaštitni znak i da treba da nastavi da je nosi.

A da li biste vi prepoznali Čengu bez marame?

IMG 20230405 WA0010
cenga bez marame 1

Osim pobede u takmičenju veterana, Čenga je pažnju javnosti privukao i priznanjem da je u emotivnoj vezi sa mamom Andreane Čekić, Sonjom Pralicom.

Roker se o novoj vezi nije oglašavo sve do momenta kada se na promociji svoje pesme pojavio sa Sonjom i rešio da odgonetne misteriju.

Sve prave ljubavi dolaze spontano. Ništa nije bilo planirano, prvo smo se družili, a detalje ćemo ostaviti kao jednu malu tajnu jer to je ipak intimnog karaktera – kazao je pevač i otkrio kako je uspeo da osvoji Sonjino srce.

WhatsApp Image 2023 03 15 at 18.08.24 3

Sonja je jedna skrivena dama do koje nije lako doći. Bio sam sretnik da dođem do nje, morao sam svašta nešto da uradim, ali eto, uspelo mi je. Verovatno je to moja priroda, pa sam uspeo da je osvojim– istakao je Čenga za Grand.

BONUS VIDEO: Zaljubljeni do ušiju – Čenga otkrio kako je planula ljubav sa majkom Andreane Čekić

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić