Alen Skopljak otkrio zašto uvek kasni, a Mustafa Bidžan podelio tajnu uspeha na sceni: „Govorili su mi da poludim tokom nastupa“ (VIDEO)

alen i mustafa 1

Talentovani mladići, učesnici popularnog šou programa „Zvezde Granada“ Alen Skopljak i Mustafa Bidžan koji su ove subote imali tu čast da prvi nastupaju u muzičkom šou stali su pred objektive Grand portala i sa publikom podelelili utiske nakon nastupa.

Bilo je treme, ali što se mene tiče manje nego prošli put. Od početka su mi svi govorili da sam lud i da poludim tokom nastupa, ali ja zapravo uvek osećam trnce pred nastup. Sada sam zaista uživao, ali naravno trema je neizostavna – rekao je Mustafa, a na njegove reči se nadovezao Alen Skopljak:

Bilo je i kod mene treme, mora da bude kako bi na kraju bilo dobro. Kada ne bih imao tremu ne bi bilo ni smisla.

kandidati

Na pitanje da li su sada članovi muzičkog žirija strožiji u odnosu na prethodni period takmičenja, momci su odgovorili kao iz topa:

Da, u tome se slažemo potpuno.

Mustafa je bio krajnje iskren, pa objasnio zbog čega ovog puta nije dao svoj maksimim na velikoj sceni.

Mislim da nisam još dao sve od sebe, ne mogu da izdvojim ni jednu pesmu kao onu u kojoj sam se dao sto posto, ali sa dve balade koje sam izveo sam zadovoljan – istakao je pevač i dodao:

Nadam se da ću do kraja pokazati sve ono zbog čega sam se i prijavio – istako je kandidat, a s obzirom da je završio u baražu otkrio je i kakve reakcije očekuje od mentora Đorđe Davida.

Već mi je sve rekao šta treba da radim u baražu, ako prođem imamćemo dosta proba

kandidati za zg

Kako je prethodni put kasnio na snimanje, Alen je otkrio zbog čega se to desilo.

-Čekanje me unervozi, mislim da to nije najblja opcija, ali zadovoljan sam nastupom i prošli i ovaj put – istakao je takmičar.

Na kraju razgovora za Grand portal momci su nam otkrili da li sebe vide u velikom finalu, a ceo intervju možete poslušati u videu ispod:

Foto: Filip P./ Z.K.Munja,
Autor: I.Grk