Login/Registracija

Andreana Čekić poslala moćnu poruku Čengi citirajući osnivača kompanije „Ford“ (FOTO)

Pevačica Andreana Čekić poslala je moćnu poruku Ameru Čengiću Čengi, pobedniku serijala „Nikad nije kasno“ koji je odnedavno u vezi sa njegvom majkom Sonjom Pralicom.

Andreana je na svom instagramu objavila zajedničku fotografiju nje sa majkom i Čengom, uputivši moćnu poruku:

-Zajednički dolazak je početak. Ostati zajedno je progres. Raditi zajedno je uspeh – napisala je Čekićeva citirajući čuvenog američkog industrijalca i osnivača poznate autoindustrije Henrija Forda.

Pobednik serijala „Nikad nije kasno“ Amer Čengić Čenga odlučio je da obraduje publiku novom pesmom zanimljivog naziva „Mora biti da je ovo ljubav“, pa je tim povodom ovih dana organizovao promociju u jednom prestoničkom restoranu gde su se okupili mnogobrojni prijatelji i pripadnici sedme sile.

Čenga je na promociju stigao ruku pod ruku sa devojkom Sonjom Pralicom, majkom Andreane Čekić, a u razgovoru za Grand tada je otkrio koliko mu se život promenio nakon pobede u popularnom muzičkom šou.

Emisija „Nikad nije kasno“ je donela veliki preokret u mojoj karijeri. To je emisija koja me je na još bolji način predstavila, ali mislim da je ovo samo početak. Sami vidite dokle smo do sada dogurali, potpuno je promenila moj muzički život – rekao je roker.

Amer je istakao i da mu je Sonja bila najveća podrška, a kako se u poslednje vreme mnogo pričalo i pisalo o njihovom ljubavnom životu, zanimalo nas je kako su se među njima rodile emocije i da li je za to najviše zaslužna Andreana.

Sve prave ljubavi dolaze spontano. Ništa nije bilo planirano, prvo smo se družili, a detalje ćemo ostaviti kao jednu malu tajnu jer to je ipak intimnog karaktera – kazao je pevač i otkrio kako je uspeo da osvoji Sonjino srce:

Sonja je jedna skrivena dama do koje nije lako doći. Bio sam sretnik da dođem do nje, morao sam svašta nešto da uradim, ali eto, uspelo mi je. Verovatno je to moja priroda, pa sam uspeo da je osvojim.

Foto: Z.K.Munja/Instagram andreanacekic,
Autor: A.Dačić