„To su bakšiš terijeri, sve pare pokupe“, Žika Jakšić oduševljen Zvezdama Granda

0A0A7586 1

Žika Jakšić, idejni tvorac „Zvezda Granda“ ponosan je na mlade pevačke nade koje je iznedrilo popularno muzičko takmičenje, te one najbolje često i pozove u svoju emisiju „Nikad nije kasno“ da budu pevačka podrška starijim kolegama.

Tako je prošle nedelje pozvao Marka Gačića, Milicu Jokić i Ljubu Perućicu, nekadašnje učesnike „Zvezda Granda“ koje je u emisiji predstavio na nesvakidašnji način.

-To su specijalne jedinice „Zvezda Granda“, koja napadaju narod na proslavama, rođendanima, svadbama i ostalim veseljima, koji su specijalni bakšiš terijeri. Sve pare pokupe jer pevaju najbolje na svetu – rekao je Žika u emisiji, što je nasmejalo sve u studiju.

IMG 0008 1

Da su opravdali Žikino poverenje dokazuje i to što su na njegov nagovor Gačić, Milica i Perućica zapevali nekoliko hitova uživo.

Marko Gačić je prvo ispunio želju Šerifu Konjeviću i otpevao mu pesmu „Piješ sine“.

-Što se tiče pevanja, veruj mi, oduševio me je, pun je emocija – rekao je Šerif, a Gačić odgovorio da mu je čast.

Trudio sam se da se nadogradim i nadam se da opravdavam sva vaša očekivanja – dodao je Marko.

Tokom emisije Žika je priznao da je ponosan na uspeh Milice Jokić i otkrio do sad nepoznate detalje sa njenog početka.

-Mogu da kažem da sam ja jednim delom uticao na tvoju karijeru. Da pojasnim, Milica je bila sobna pevačica, ona što ne izlazi u narod, vežba i snima se po sobama. Ona se snimala tako u sobi i neko mi je rekao za nju i odmah sam primetio da dete lepo peva. Ispostavilo se da je Milica moja komšinica sa Bežanijske kose i preko njenog oca stupili smo u kontakt. Rekao sam da ovo dete zaslužuje da joj se pomogne, tad sam je doveo u emisiju iu međuvremenu je počela da peva – rekao je Jakšić.

Mnogo mi je drago što sam ti našao i momka najboljeg na svetu, Luku. Sad mogu da te zovem i snajka jer je Ivica Dačić moj prijatelj. Sad ćeš da opravdaš sve ono što sam te nahvalio. Sad jedna pesma za mene- rekao je Jakšić, a Milica zapevala Brenin hit „Ne bih ja bila ja“.

I Aleksandra Bursać bila je u emiisji, a Žika nije mogao da izdrži a da mu zvezda Granda ne zapeva na uvce. Po specijalnoj želji Aleksandra je uživo otpevala pesmu „Dve muzike“ od Indire Radić.

Lepo mi izgledaš, prolepšala si se, zaljubila. Ja sve znam šta mi rade pevači – konstatovao je Jakšić.

Ono što je za sve bilo iznenađenje, ali ne i za Jakšića, jeste Ljuba Perućica koji je sa takmičarkom zapevao pop numeru, nakon čega je producentu i voditelju sinula ideja.

Ljuba peva, ledi. I on je izašao iz takmičenja i izgradio se kao ozbiljna pevačina. On je narodnjak, prži, ali možda možeš da eksperimentišeš i da napraviš pop pesmu. Znam da je tvoja muzička širina neizmerna, ali eto iznenadi me večeras – rekao je Jakšić, a Ljuba ga počastio sa pesmom „Riblje čorbe“. i „Prava stvar“ od Zdravka Čolića, što možete da pogledate u nastavku.

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić