„Desile su se komplikacije“, udala se zvezda Granda, na svadbu zvala samo jednu koleginicu (VIDEO)

IMG 20230519 WA0028 1

Nakon što su nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Nevena Nensi Stojanović i njen izabranik Milorad nedavno izgovorili sudbonosno „da“ pred Bogom, rešili su da za svoje prijatelje i kolege danas organizuju gala svadbeno veselje u jednom prestoničkom restoranu.

Mlada se pojavila u predivnoj sirena beloj večanici sa neobičnim radom i veom na glavi vidno nasmejana, ali i pomalo nervozna budući da želi da sve protekne baš onako kako je zamislila.

-Preuzbuđena sam, malo više nervozna nego što sam očekivala. Desile su se neke silne komplikacije u međuvremenu, ali možda to tako mora da bi brak bio uspešan, nemam pojma. Presrećna sam uglavnom jer sam dugo čekala ovaj dan i da se proveselimo sa najbližim i najdražim ljudima- uzbuđeno je priznala za Grand, a potom otkrila ko će se od kolega pojaviti na svadbenom veselju.

-Što se tiče kolega iz Granda samo sam Jelenu Gerbec zvala i tu je moj bend i moji dugogodišnji saradnici sa kojima radim svadbe inače.

IMG 20230519 WA0025

Iako je publika uzpoznala kao Nevenu Stojanović, pevačica je kako nalaže tradicija odlučila da preuzme prezime svog izabranika Miće.

-Uzeću njegovo prezime! Ima lepo prezime i dosta sam bila Stojanović – sa osmehom je rekla Nensi.

IMG 20230519 WA0026

Ekipa Grandove redakcije imala je ekskluzivnu priliku da zaviri u delić atmosfere u savršeno dekorisanom restoranu gde svaki detalj izgleda kao u bajci.

Mladina želja je bila da preovladavaju svetle nijanse te se opredelila za zlatne stolice i cveće pastelnih boja.

U videu ispod pogledajte kako izgleda mlada, ali i šta je sve otkrila na dan venčanja:

Podsetimo, Nevena i Milorad izgovorili su sudbonosno „da“ pred Bogom, baš na Đurđevdan, a crkveno venčanje održano je u krugu najbližih ljudi.

Mladenci tvrde da je ovo ljubav na prvi pogled te ne čudi što joj je sadašnji suprug nakon samo nekoliko meseci veze priredio romantičnu veridbu, simbolično na Badnje veče.

Screenshot 20230519 161050 WhatsApp
Foto: Grand,
Autor: J. Jović