Nakon RAZVODA OPET VERUJE U LJUBAV Jasmin Heinz iskreno: „Ubila me je, ali opet volim“

Da život piše romane i da je sudbina nepredvidiva najbolje dokazuje životna i ljubavna priča pevača i nekadašanjeg učesnika „Nikad nije kasno“ Jasmina Heinza kom se život promenio preko noći. Iznenadni raskid nakon pet godina idilične vanbračne zajednice sa Almom, doneo mu je veliko razočarenje i poraz, ali se nije ni nadao da će sudbina da umeša svoje prste i da će ponovo da osetiti iskrenu i pravu ljubav.

Iako ga je povredila, o ženi sa kojom je živeo i stvarao u Beču danas govori sa puno poštovanja, a za Grand Online otkrio je razlog zbog kog je stavio tačku na njihovu vezu.

ed294e0e1d8cd5b934a62997ddd36044fd8559cf

– Sa bivšom parnerkom je bila korektna i fina priča koja je trajala punih pet godina, ali moram da napomenem pet lepih i srećnih godina. To je žena koju sam ja prihvatio sa dvoje dece i sa kojom sam proveo divno vreme. Sve je išlo kako treba do momenta kada mi se sin pojavio i kada smo obojica izrazili želju da živimo u zajednici, ali se žena sa tim nije slagala. Srušila me je maksimalno odgovorom i odlukom da nikako ne želi zajednicu. To me je ubilo i slomilo, tako da smo se sporazumno rastali. Izbrisao sam je iz svog života jer me je razočarala, ali šta je tu je, ljudi se menjaju i ne treba se vraćati u prošlost. O njoj ne mogu da govorim loše jer nas veže divno vreme i znam da je dobra žena, zaslužuje da bude srećna, šta god da se desilo između nas-  iskreno priča Jasmin i dodaje da nije ni sanjao da će mu se samo četiri meseca nakon raskida život potpuno promeniti. 

7e89eb22410470b9a8c4c8f952db519ea830bf5b

Razočarenje u bivšu partnerku donelo mu je životnu lekciju, ali kad se najmanje nadao nova ljubav mu je pokucala vrata. 

– Nikad nisam polazio od toga da će mi se ljubav ponovo desiti. Znate i sami da danas čovek može svašta da doživi, ali da na sopstvenoj koži doživi pravu ljubav u petoj deceniji, to nisam mogao ni da sanjam da će mi se desiti – u dahu kaže pevač i otkriva kako je sasvim slučajno u njegov život ušetala lepa Lejla. 

– Upoznali smo se tako što smo prvo jedno drugom lajkovali objave na Fejsbuku, a onda sasvim slučajno krenuli i da se dopisujemo. Iskreno, tada mi nije bilo do razgovora, niti do flerta, jer sam pored raskida dugogodišnje veze bio u obavezama oko opremanja stana za sina, nisam ni imao vremena a ni želje. Ali nije uvek sve u životu kako ti želiš, već kako ti Bog kaže. Nama se obostrana ljubav jednostavno desila i već posle tri dana shvatio sam da je Lejla osoba sa kojom želim da provedem ostatak svog života – ističe on i nastavlja:

– Nikad do sad nisam osetio takvu ljubav kao što je ova sa Lejlom i zato ne mogu da opišem kako se divno osećam i koliko sam srećan u ovoj ljubavnoj priči. Ovo što sam doživeo je nešto posebno, nikad ovako nisam voleo.

c87b76240d58e4e6cdfb12cb1067950323a2fcc3

Kaže da je njihova ljubav preživela i ozbiljan ispit, s obzirom na to da je pevač često na putu što kao pevač, što kao vozač kamiona. Ipak, danas ponosno tvrdi da je život sa Lejlom definitivno njegova budućnost.

– Ona mi je velika podrška i kao žena i kao osoba zaslužuje svu ljubav i pažnju na ovom svetu.  Energije su nam se poklopile i što se kaže „Daj da ljubav paše, a ostalo ćemo lako“, e tako je i kod nas. Sve je stvar ljubavi, jer bez toga nema ni života, ni razumevanja, ni tolerancije, ni zajedničkog života. Mislim da me je Bog nagradio čim mi je poslao Lejlu – završava Jasmin i dodaje da njegova pesma „Hvala Bogu“ najbolje govori o njihovoj ljubavnoj priči.

 
Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić