NEK SLUTI NA RADOST: Zorana Mićanović u bojama STRASTI, evo i zbog čega (FOTO)

ZORANA MICANOVIC ZGS SNIMANJE 02112022 FOTO MUNJA 20 ok

Provokacija je stil pevačice Zorane Mićanović, što se može zaključiti već iz stihova njenih pesama „Sikter“ i „Poljubi me kad sam pijana“, a o izgledu ne treba trošiti suvišne reči. Mlada zvezda navikla je svoje fanove na izazovne stajlinge i često objavljuje na društvenim mrežama slike na kojima je u kratkim haljinama ili drugim sličnim odevnim kombinacijama. Ovoga puta Zoka je prevazišla samu sebe, pozirajući u crvenoj kombinaciji, poznatoj da budi odvažnost, uzbuđenja ali i strasti.

-Crveno obuci, nek sluti na radost – napisala je Zorana uz fotografiju koja je za nekoliko sati dostigla blizu 10.000 lajkova, a komentari neprestanoi pristižu.

„Ova mala je bomba, iskreno“, „najlepša ženo vremena svih“, „zorka k’o bombonka“ neki su od komentara, a dominiraju emotikoni vatre i srca.

Podsetimo, Zoranu su nedavno dotakli negativni komentari kada je u pitanju njen fizički izgled te je dala javno obećanje da će se u budućnosti pojavljivati bez šminke u emisijama u šta se ekipa našeg portala uverila.

-Iskreno, ja uvek ono što obećam ispunim. Stvarno su počeli da me nerviraju ti negativni komentari kako ja ne smem da se pojavim bez šminke, kako izgledam kao baba sa trideset i pet godina. Kao rova ja ne smatram da su žene od toliko godina babe, to pod jedan, a drugo ja jednostavno volim da se šminkam i možda nekada znam da preteram, ali evo nemam taj problem da se pojavim u emisiji kao što sam i obećala- istakla je Zorana za Grandov portal.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić