Nakon bogate muzičke karijere, Keba POSTAJE GLUMAC: Za jednu ulogu nikada neće biti spreman (VIDEO)

DRAGAN KOJIC KEBA NNK SNIMANJE 18102022 FOTO ELENA 1 ok 1

Izgleda da poziv Žike Jakšića pozitivno utiče na ljude, pa tako i na Dragana Kojića Kebu koji se hvali da osmeh ne skida sa lica. Za to je osim brojnih nastupa, verovali ili ne, zaslužan plan koji ima za narednu godinu.

Ekipa Grandove redakcije saznala je da Keba postaje glumac. Iako smo u prvi mah bili uvereni da je u pitanju samo šala, istina je ipak malo drugačija.

-Bio sam glumac svojevremeno, recimo u TLZP. Pamtim to sa mnogo radosti, ali i muke, mada sam uvek dobijao pohvale od profi glumaca. Ali eto, otkriću vam, voleo bih da mi se ostvari jedna željica- da dobijem neku ulogu, da li u seriji ili nekom kratkom filmiću, mislim da bih se dobro snašao (smeh)- iznenadio je Kojić, koji je otkrio i u kom filmskom žanru smatra da bi se najbolje snašao.

IMG 1354 1

-Pa ne znam, kako se kaže za glumce? Da je najbolja uloga to što jeste. I kada sam bio u „Tvoje lice zvuči poznato“ nema ko nisam bio. Od Lady Gage do mnogih drugih ženskih likova. I sve dok mi ne nalepe onu masku ne mogu da funkcionišem, ali kada stavim odmah se utopim u tog lika. Što ja kažem nije lako biti u tuđim cipelama, pogotovo na štiklama (smeh). Zato su tu profi režiseri i scenaristi koji dobro osete kome šta leži. Ne može svako sve, pa nije svako svemoguć- objasnio je pevač.

Iako žarko želi da zaigra na platnu, Keba ne krije da bi jednu ulogu morao da odbije.

-Nije kasno za glumu, ali postoje godine koje odgovaraju za svaku ulogu. Ne mogu ja sad u ovim godinama da glumim nekog šmekera i zavodnika dvadesetih godina, pa ne ide- rekao je za Grand.

Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari, glasi čuvena izreka, a mi Kebi želimo da ispuni i ovaj san.

U videu ispod saznajte sve detalje Kebinih planova:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović/ I. Ankić/ B. Stuparušić