Login/Registracija

Zbog jednog člana žirija se ponovo prijavio za „Zvezde Granda“, Popović mu objasnio: „To se kod nas kažu M*DA“

Nakon nekoliko godina pauze, Jasmin Alievski (30) iz Skoplja rešio je da ponovo okuša sreću na velikoj Grandovoj sceni. Prvi put uspeo je da dođe do četvrtog kruga takmičenja, a sada je dokazao da je sa razlogom opet tu.

Numerama Gorana Karana i Tošeta Proeskog stvorio je neverovatnu emociju u studiju, ali je žiri svojim tasterima uspeo da ga zbuni. Naime, Bekuta i Bosanac su dali glas, pa povukli, ali je Jasmin ipak na kraju uspeo da briljira sa neverovatnih sedam glasova.

S obzirom da Saša Popović odlično pamti ne samo takmičare, već i članove njihove porodice, odlučio je da proćaska sa Jasminovom mamom.

-Jao, mama se najviše nervirala svih ovih godina. Nisi se ti takmičio samo pre četiri godne, nego i pre toga. Ovo je sigurno treći ili četvrti put da se takmičiš- objasnio je Sale, a konstatacija kandidatove majke je iznenadila sve.

-Ma prolazi on sad! Znam i ko će da ga uzme, ja to već znam. On se radi njega i prijavio- otkrila je i izazvala smeh u studiju.

I dok su se svi članovi žirija na čelu sa Popovićem pitali koga će izabrati, Jasmin je kao iz topa rekao -Đorđe David!

Roker ga je prihvatio bez razmišljanja i poželeo mu dobrodošlicu u svoj tim, ali uz lavinu kritika na račun pevanja.

-Odradio si prvu pesmu skoro odlično, ali u drugoj je jako loše otpevano, frka sa dahom, da li je to višak kilograma, tvoja nepokretljivost ili trema. Ali ti imaš prostora za rast. Dobrodošao, Makedoniju volim najviše na svetu!- poručio mu je mentor.

-Jao već je zažalio što je tebe izabrao- našalio se Mili.

Iako je mnogima intuicija rekla da će izbor pasti baš na Đorđa Davida, takmičar je želeo da objasni zašto je doneo takvu odluku.

-Iskreno, volim i Mariju mnogo, ali zarad toga što mi fali samopouzdanje na sceni, a mislim da Đorđe to ima, zato sam tako odlučio- rekao je, a Sale mu je na šaljiv način objasnio da se to na srpskom kaže „m*da“!

Nakon malo šale i uz obećanje mentora da će napredovati vrlo brzo Jasmin je srećan napustio scenu.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović