KONAČNO! Bosanac pronašao kandidata za svoj tim, Sanja ga PECNULA: „Dotakli ste broj tri“

IMG 5234

Elektrotehničar savršenog glasa tridesetogodišnji Igor Juričko iz Hrvatske doneo je pozitivnu energiju, ali i dobru zabavu. Numerama „Ti mene ne voliš“ i „Koliko plavo nebi je“ uspeo je da ramrzda sve, i pretežno osvoji simpatije narodnih pevača iz stručnog žirija.

I na samom kraju poverenje mu je ukazala Viki Miljković i pritisla taster te mu time obezbedila peti glas.

Veliku podršku da ostvari svoj san i okuša sreću pružile su mu kolege iz benda sa kojima ponekad nastupa, ali i supruga koja nije uspela da sakrije emocije zbog krajnjeg rezultata.

IMG 5230

Nakon što je sve prošlo kako je zamislio, usledio je onaj malo teži zadatak, nekada za same takmičare, a nekada i za mentore.

-Želeo bih da budem u timu gospodina Bosanca- istakao je Igor, a Bosančev izraz lica govorio je da će ga odbiti.

-Ne, nećeš to uraditi, nećeš!- dobacio mu je Saša Popović, a na veliko iznenađenje svih Dragan je bez pogovora pristao.

IMG 5034 1

-Za jednog Hrvata pevati ovakve pesme i sa ovakvim trilerima, intonacijom i dikcijom, odličan si. Malo ćemo da doradimo. Ostani kakav si bio, i vidimo se u Zagrebu, ne?- nasmejao je Boske sve.

Znamo da Saša Popović zna tajne koje niko ne zna te je otkrio da je Igor imao veliku želju da brani boje Bosančevog tima.

-Nadamo se da ćeš u drugom krugu biti još slabiji (smeh)- našalio se Sale, a s obzirom da je poznato da najmanje kandidata ima upravo Bosanac, Sanja Kužet nije odolela da prokomentariše.

-Čini mi se da vam je Igor treća sreća, da ste dotakli broj tri- dobacila je voditeljka kroz smeh.

IMG 5238 1
Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović