NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK U ISTORIJI „ZVEZDA GRANDA“, studio u SUZAMA: „Ja sam mu jedina podrška, umrli su mu i otac i majka“

IMG 4978 1

Sa nadom da će mu drugo pojavljivanje u takmičenju „Zvezde Granda“ doneti sreću, dvadesetdvogodišnjak Bojan Ilievski sa velikom hrabrošću kročio je na Grandovu scenu.

Emotivnim izvođenjem numera „Sin“ Šerifa Konjevića i „Pesma“ Šabana Šaulića osvojio je simpatije žirija koji ga je nagradio sa šest glasova. Tome se najviše obradovala Bojanova baka koja se emotivnim rečima obratila Saši i članovima žirija iz čuvene sobe emocija.

Ja sam mu baka sa majčine strane. On nema ni oca ni majku, ja sam mu jedina podrška. Umrli su mu i otac i majka- rekla je sa knedlom u grlu, nakon čega nije mogla da zaustavi suze.

baka place

I Bojanu se steglo grlo, a suze su same krenule dok mu je rame utehe pružila Sanja Kužet koja se u najtežem momentu našla do njega.

-Hrabar momak, svaka čast. Ovo je trebalo izdržati, ali ovo je zasluženo, u to ne sumnjaj- poručila je voditeljka.

bojan i

Emocije su se mešale, suze nadolazile, a reći podrške i gromoglasan aplauz pružili su mu svi članovi žirija, kao i publika u studiju.

-Baka je donela sreću, šest glasova, pa to je super. Ovo je respektabilno– istakao je Saša i uspeo da mu izmami osmeh na licu.

Saša Popović nije uspeo ni da završi rečenicu, a Bojan je kao iz topa rekao -Biram Cecu!

Svetlana se borila sa lavinom emocija koje su je obuzele, pokušavajući da progovori i mladiću iz Skoplja poželi dobrodošlicu.

Šta je Ceco i ti si se rasplakala– pitala je Ana.

Ja, ja… dobrodošao– uspela je Ceca da kaže kroz suze.

ceca

Jedan od najemotivnih trenutaka u istoriji „Zvezda Granda“ ni Sašu Popovića nije ostavio ravnodušnim te je rečima podrške dotakao srca svih, a posebno mladog Bojana koji je dobio veliku šansu da svoj život promeni.

-I Ceci su krenule suze, nije lako, nije jednostavno. Specifična je situacija, ali Bojane vidi „Zvezde Granda“ su jedna velika porodica, prema tome dobio si tu jednu veliku porodicu, mnogo prijatelja, trudi se i čestitamo ti što si prošao u drugi krug– objasnio je Popović, nakon čega je mladić konačno nabacio osmeh na lice i sa velikim ponosom napustio Grandovu scenu spreman da krene u ostvarenje svog najvećeg životnog sna.

ipiccy image 11
Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović