Login/Registracija

SVE LJUBAVI DARKA LAZIĆA: Tri puta je bio veren, a sa jednom koleginicom je OBORIO REKORD

Brutalan glas nekadašnjeg pobednika „Zvezda Granda“, Darka Lazića čini se da ponekad pada u drugi plan zbog burnog života koji vodi, ali i još burnijih ljubavi koje su obeležile godine unazad.

I ne samo što voli atraktivne i zgodne devojke, već ako pogledate njegovu bogatu ljubavnu biografiju zaključićete samo jedno- svaka Lazićeva bivša ljubav bila je crnokosa!

Pre skoro deset godina popularni pevač počeo je da se zabavlja sa koleginicom Anom Sević, a njihova romansa ubrzo je krunisana brakom. Već naredne godine Lazić i Ana postali su ponosni roditelji ćerke Lorene koja je unela neizmernu sreću u njihove živote. Ipak, ni Ana nije uspela da „ukroti“ ovog zavodnika te se njihova ljubav završila neslavno, potpisivanjem papira za razvod koji su podneli još 2018. godine.

Iako se o razlozima rastanka mnogo šuškalo, Darko je jednom prilikom istakao da su ostali u sjajnim odnosima, ali i da je starateljstvo pripalo Ani kojoj je nakon razvoda ostavio čak i stan.

Uprkos svežem rastanku kod Lazića je nova ljubav uveliko cvetala i to sa sada već bivšom verenicom Marinom Gagić.

Mlada i povučena devojka iz Pećinaca lako je osvojila pevačevo srce, a njihova ljubav krunisana je dolaskom sina Alekseja. Iako su planirali zajedničku budućnost, par se ubrzo razišao, a mnogi tvrde da je razlog pevačeva neozbiljnost i stil života koji su ubrzo njihovoj sreći stali na put.

Ali Darko ni tada nije časio časa te je u medijima ubrzo odjeknula vest da je Marinino mesto zauzela koleginica Barbara Bobak, a kasnije i pevačeva verenica.

Iako su mnogi tvrdili da će Barbari poći za rukom da smiri ovog večitog zavodnika, do toga ipak nije došlo. Naizgled idiličan odnos prekinuo se ubrzo nakon veridbe s obzirom da se vremenom pokazalo da nisu jedno za drugo. I u njihovom slučaju mnogi tvrde da je glavni krivac rastanka upravo Darkovo razuzdano ponašanje.

I dok se i dalje šuškalo o njegovoj vezi sa Bobakovom, Darko je već objavio vest koja je šokirala čitavu javnost. Potvrdio je vezu sa izvesnom Katarinom, sa kojom i danas uživa u ljubavi, a malo ko zna da je par već bio u vezi i to pre više od trinaest godina. Mnogi se pitaju da li će mu poći za rukom da se konačno skrasi i to pored svoje prve ljubavi, koja očigledno nema zaborava.

– Katarina i ja se poznajemo 13 godina, davno smo bili u vezi i uvek smo se poštovali. Bili smo u kontaktu, viđali se i pili piće, tako da je uvek u mom životu. Ja se zapravo nikad nisam ni odljubio od Kaće, samo smo se razišli jer nije bilo pravo vreme za nas. U tom smislu sam uvek sve druge varao s njom. Ona je imala svoju vezu i brak, posle se razvela, isto kao i ja, i zašto da ne budemo zajedno? Smatram da je bolje da čovek sačeka da sazri. Mislim da smo tek sad prošli sve i možemo da uživamo zajedno do kraja života – istakao je nedavno, nakon čega su svi zaključili da i novopečena devojka fizički itekako podseća na sve bivše.

Uprkos svim velikim ljubavima Darka Lazića, pevač je u međuvremenu bio povezivan sa još mnogo koleginica, koje su mu izgleda slaba tačka. Edita Aradinović, Tea Tairović, Milica Đukanović, Dunja Ilić, Olivera Matijević samo su neke sa spiska Lazićevih ljubavi o kojima se šuškalo.

Mnogi tvrde da je rekord oborio još davne 2010. godine kada je upoznao Dunju Ilić sa kojom je nakon samo mesec dana prekinuo odnos i stavio tačku na njihovu vezu. Kako su mediji prenosili, pevačica je tvrdila da je njihova ljubav platonska.

Još jedan od nezvaničnih Darkovih odnosa je sa koleginicom iz Hrvatske, Oliverom Matijević koju je upoznao na jednoj svirci pre četiri godine.

Da li je sve svoje ili samo neke ljubavi opisao u svojoj numeri „Moje bivše žene“, ne znamo, ali sigurno je da će ga ta pesma pratiti do kraja života.

Foto: Instagram/ Z. K. Munja,
Autor: J. Jović