Login/Registracija

Ksenija Milošević raspametila sve u Areni, publika oduševljena: „Ubija kako peva“ (VIDEO)

Z.K.Munja

Regionalna muzička zvezda Saša Matić održao je dva koncerta u Štark Areni, a 40.000 ljudi uživalo je u spektaklu za pamćenje. Publiku su oduševile sve pesme, dok je posebnu pažnju privukao duet sa Ksenijom Milošević.

Pevač je maestralnim interpretacijama podelio najlepše emocije sa beogradskom publikom, a duete je osim sa gostima, pevao i sa devojkama koje su mu bile podška kao prateći vokali.

Među njima je bila i Ksenija Milošević, ćerka legendarnog klarinetiste Bokija Miloševića i supruga kompozitora Saše Miloševića Mareta.

Kesnija je sa Sašom Matićem otpevala duet „Ko si ti“ koju je on u orginalu snimio sa Aleksandrom Prijović, a muziku i tekst za ovu numeru prisao je upravo njen suprug Mare. Posle ovog nastupa publika je ostala bez daha, a najčešći komentar je da ona ubija kako peva.

Ona važi za jedan od najboljih volaka kada je u pitanju naša muzička scena, a poslednjih godina se posvetila radu u studiju i nije mnogo medijski eksponirana.

Z.K.Munja

Podsetimo, Ksenija je ranije bila članica grupe „Beauty Queens“ koja je pratila Mariju Šerifović na Evroviziji 2007. godine kada su sa pesmom „Molitva“ odnele pobedu.

U nastavku telsta pogledajte kako su Saša Matić i Ksenija Milošević pevali u prepunoj areni.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković