Login/Registracija

Žika Jakšić dobio dvojnika, Frajla u šoku: „K’o da nas je grom udario!“ (VIDEO)

Lavina emocija očekuje vas i ove nedelje od 21 sat na TV Prva u novoj epizodi takmičenja veterana „Nikad nije kasno“, u kojoj će Žika Jakšić dobiti dvojnika, a Frajla Jelena Mihajlović ostati u šoku.

Veče puno divnih nota koje bude osećanja biće posebno i po jednom specijalnom događaju. Naime, autoru i domaćinu emisije Saši Žiki, pristizale su čestitke za rođendan,a dobio je i specijalno iznenađenje u vidu pojavljivanja nekadašnje pobednice Dobrile Čabrić.

-Lepi Žile, dušo, da si nam živ i zdrav sto godina i vazda nasmejan, srećan ti dušo moja rođendan – uputila je takmičarka pregršt lepih želja šarmantnom voditelju, a ni on nije ostao imun na neočekivane čestitke koje su mu ganule dušu, i uzvratio je rečju „srce“.

U gostima u žiriju našli su se Nataša Mihajlović, članica grupe „Frajle“ i Željko Samardžić, a takmičari su poneti emocijama svojim izvedbama izazvali burne reakcije ovih prekaljenih muzičkih interpretatora.

-Vaš glas je kao kuća. Ovol’ki vam je glas – ushićeno je Nataša iz Frajli komentarisala nastup jednog takmičara, a Željko je odmah prepoznao sličnost takmičara sa domaćinom šoua.

-Mene ti strašno podsećaš na Žiku. Svojim šarmom, osmehom – poručio je Željko takmičaru, što je Jakšića dovelo do suza.

Drugi kandidati nisu nimalo zaostajali u svojim muzičko-scenskim performansima, ali je bilo i kritike:

-Mene k’o da je grom udario. Znači vi kad ste izašli na scenu toliko ste bili u pesmi. I onda sam videla da ste se isključili – rekla je Nataša.

Ovo je ukratko samo mali delić ove posebne epizode najvećeg muzičkog takmičenja veterana u regionu „Nikad nije kasno“ koje vas očekuje u nedelju od 21 čas na TV Prva, a kako su se emocije budile na sceni pogledajte u videu.

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić