Aleksandra Prijović i Filip DANAS IMAJU VELIKI RAZLOG ZA SLAVLJE: Čestitke i želje pristižu sa svih strana, pevačica ne krije sreću

18de1ffcf805b1d6fe0508aabaaeb0eeb04b7b12

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović danas imaju veliki razlog za slavlje jer je pre tačno 4 godine njihov mezimac Aleksandar došao na svet i upotpunio njihovu ljubav svojim rođenjem.

Odmah nakon ponoći počele su da se nižu čestitke prijatelja i pratilaca koji su njihovom sinu poželeli sve najlepše, a pevačica je podelila i jedan snimak koji su joj napravili fanovi, a koji je potpuno raznežio.

Naime, na snimku se smenjuju njihove zajedničke porodične fotografije i najlepši trenuci koje je javnost imala prilike da vidi tokom ove 4 godine.

https://www.instagram.com/p/CpbL-50oD8t/
instagram.com/aleksandraprijoviic

Iako se zvanično ni Aleksandra ni Filip kao ni drugi članovi njihovih porodica nisu oglašavali ovim najlepšim povodom verujemo da uživaju u ovom danu daleko od očiju javnosti kako bi svu pažnju posvetili slavljeniku, a da li su mu organizovali veselje ostaje da saznamo.

6af872a11ade0c1e779c9341867c3035ca6d2b25

Podsećamo, Prijovićeva je u nekoliko navrata pričala i tome kako uživa u ulozi mame i ne krije da joj svaki rastanak od sina teško pada.

– Sve je teže. Aleksandar sada priča pa postavlja pitanja gde idem, zašto idem… Pokušavam da mu objasnim da idem da radim i da se brzo vraćam, ali mi uvek bude žao što ga ostavljam. Kaže mi: „Mama, ideš da pevaš? Hoću i ja da pevam“, verujte mi da mi je veoma teško. Počne i da plače jer je navikao da spavam sa njim. Jednostavno, u poslednjih godinu dana smo stalno bili zajedno i sada se navikava da mama mora da ide – ispričala je Aleksandra svojevremeno.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić