Aco Pejović se sa supugom pojavio na koncertu Saše Matića pa otkrio nepoznati detalj iz njihovog druženja (VIDEO)

IMG e65e80faae4546fc284a22c23ad0682d V 3

Fenomenalni Saša Matić i ove večeri priređuje spektakl u beogradskoj Štark Areni, a kao specijalni gost večeras će sa njim na sceni nastupiti njegov veliki prijatelj i takođe miljenik pripadnica lepšeg pola Aco Pejović, koji je sa suprugom došao na koncert.

Screenshot 20230309 194929 Instagram

Pejović je bio vidno raspoložen pred koncert svog prijatelja, a pre početka Matićevog koncerta otkrio je da je ovo zaista sjajan uspeh i svakako veliki doživljaj i za samog pevača i za publiku:

-Srećan sam i ponosan zbog njega jer ovo je zaista veliki uspeh. Ja sam imao tri Arene do sada, sinoć sam bio u Kragujevcu, slede nastupi, prekosutra smo Sale i ja zajedno u Beču.

Pejović je otkrio i da li je ovo osmomartovski izlazak za njega i suprugu Biljanu.

– Mi nešto sa tim 8. martom nismo u ljubavi. Ja sam zagovornik onoga da svaka žena treba da svaki dan ima 8. mart, i da svakoga dana imaju dan pun ljubavi. Ako je praznik ženama, svaki dan treba da se ponašamo kao da je 8. mart, To je gospodski i džentlmenski – istakao je.

Aco je izneo i da je zadovoljan duetom sa Eminom Jahović, koji je juče izašao.

-Zadovoljan sam ali to je pesma koja mora da se sluša, nije pesma koja ide na prvo slušanje – rekao je pevač.

Pejović i Matić će večeras izvesti splet pesama, a pevač je otkrio i da li će nekada snimiti njih dvojica duet.

-Može da se napiše suet, naravno, samo je potrebno da se neko potrudi. Mi smo i snimili svojevremeno jedan duet, pisala je još pokojna Marina. Međutim to se nama nije dopalo pa je na kraju ztavršilo u fioci. Ko zna, možda jednog dana izvučemo to iz fioke pa napravimo u nekom novom ruhu – dodao je Pejović.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić