Lavina emocija i ove večeri: Saša Matić ponovio spektakl u Areni (VIDEO)

0A0A1139

Saša Matić priredio je sinoć u Beogradu pravi spektakl za pamćenje, a večeras je ponovo okupio publiku na istom mestu i u istoj dvorani, priredivši nezaboravni doživljaj armiji svojih fanova. Skoro tri sata publika je pevala najveće hitove, a lavina emocija prolomila se prepunom Štark Arenom.

Muzička zvezda Saša Matić priredio je spektakl večerašnjim nastupom u beogradskoj Štark Areni. Matić je rasprodao dve arene, a drugi od dva koncerta upravo je u toku.

0A0A0839

Koncert u okviru turneje „Dva života“ Matić je započeo pesmom „Prejako“ , a potom su se ređali njegovi vanvremenski hitovi „Ruzmarin“, „Kad ljubav zakasni“, kao i mnogi drugi. Matiću je umesto Edite Aradinović društvo na sceni pravila Dunja Vujadinović.

Muzičar je posebno inspirisan a među publikom je bio i njegov brat blizanac Dejan Matić, kao i bliski prijatelji Goran Gluhaković iz OK benda, Aco Pejović i Peđa Jovanović, a neki od njih pridružiće se pevaču na sceni, poput Pejovića koji je najavio da će zajedno sa Matićem izvesti splet pesama.

Uoči izlaska na scenu Matić je podelio impresije od prethodne večeri.

-Pravo da vam kažem ja sam sinoć posle koncerta došao odmah kući a nisam zaspao do pola četiri, dok se malo spustio adrenalin, dok su se slegli utisci. Nisam mogao da spavam, ali ako mi verujete ja sam jutros imao i trening. Moj prijatelj Goran Gluhaković se čudi. Kaže mi: „Ti si imao sinoć koncert, imaš i večeras, i trenirao si“ – rekao je Saša.

Njegov brat Dejan prethodno je izjavio da postoji mogućnost da se i on nađe na sceni, kao što je to učinio na Sašinom koncertu u Novom Sadu.

Na pitanje našeg novinara da li postoji mogućnost da se pojavi na sceni kao što je to učinio na Sašinom koncerttu u Novom Sadu, pevač je odgovorio:

-Pa to će biti iznenađenje, ne smem puno da otkrivam. Videćete.

Koncert je trajao do kasno u noć, a publika i rasporodatoj Areni horski je pevala zajedno sa Sašom, uživajući u brojnim hitovima popularnog pevača.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/A.Milinković