Lepu Brenu devojčica zaustavila na ulici u Zagrebu, pevačica ostala bez reči: „Nemoj da plačeš, dušo moja“ (VIDEO)

BRENA ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO LUKA 58 ok 1

Folk Zvezda Lepa Brena boravila je nekoliko dana u Zagrebu gde je prisustvovala premijeri predstave „Lepa Brena Project“ koja je oduševila tamošnju publiku.

Pevačica je slobodno vreme iskoristila da se provede sa prijateljima i da malo prošeta gradom, a onda je na ulici nastala situacija koji će sigurno pamtiti do kraja života.

Naime, dok je šetala Zagrebom, Brenu je dozvala jedna devojčica koja je želela da je zagrli. Pevačica je odmah zastala i zagrlila devojčicu, a ona je odmah počela da plače od sreće.

-Nemoj da plačeš, dođi dušo moja -rekla je Brena.

Kada se malo smirila, devojčica je otkrila da je omiljenu pevačicu upoznala proše godine u Banja Luci na jedom koncertu.

Podsetimo, pre dva dana u Zagrebu je prvi put izvendena predstava koja je inspirisana životom najveće jugoslovenske muzičke zvezde.

Nakon premijere, Brena se zahvalila publici i glumcima, a u toku govora su je savladale emocije pa je priznala da je nekada počne da plače dok gleda kako je izgledao njen život i priseća se šta je proživela tokom karijere.

-Ja dođem na predstavu veoma srećna! Srećna sam zbog vašeg uspeha, kao da neko moje dete sada negde ide i ja treba da dođem da ga podržim. Tako doživljamam prosto čitavu ovu predstavu, ali kada uzmete onu lutkicu Lepa Brena i tresnete je o pod, ja tog trenutka počnem da plačem i da shvatam šta sam sve proživela i šta sam doživela u svom životu – kazala je Brena nakon premijere.

lepa brena senidah

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja/TikTok,
Autor: A. Milinković