Login/Registracija

Marija i Verica se sele u Dubai? Zbog majčinog poteza za malo da NASTRADAJU: „Kad odu, ja ću opet“ (VIDEO)

Marija Šerifović priuštila je publici to zadovoljstvo da je kroz njene vlogove upozna u potpuno drugačijem svetlu i prikaže im deo njene neobično-obične svakodnevnice, a sad je Jutjub zajednicu počastila i videom sa njenom majkom Vericom Šerifović.

Evrovizisjka pobednica je po prvi put odvela majku u Dubai i pokazala koliko prisan odnos imaju, ali i kakve nesvakidašnje situacije im se dešavaju na putovanju.

-Sigurna sam da će ovi dani biti nezaboravni. Evo, već je počela da me maltretira jer želi njen karamel makijato i da zapali cigaru. Vera je inače prvi put u Dubaiju – rekla je Marija čim su sletele, a zatim su na majčino insistiranje otiške u market kako bi Verica kupila sve neophodne namirnice, iako je neke već ponela iz Beograda.

-Jefitnije u Dubaiju nego u Beogradu. Selimo se u Dubai – poručila je šaljivo Verka, a u toku noći ponovo poručila namirnice kako bi sutradan pripremala hranu za Mariju i nju.

-Budi fina,budi fina -poručila joj je ćerka nakon što su se dva momka pojavila na vratima, a Verica nije mogla da sakrije oduševljenje što joj u tri sata noću stižu pune kese.

-Izvol’te, jaoj lepote božije, svaka ti čast! Hvala ti onoliko, brale– na čistom srpskom poručila je Arapima, što je do suza dovelo Mariju, te im je objasnila da je ne razumeju. Iako su joj momci odgovorili na svom jeziku, Marija je pitala majku da joj prepriča šta su joj rekli.

-Ma, šta me briga šta kažu, bitno je da su doneli sve- odgovorila je kroz osmeh.

Pevačica je,inače, objasnila da Verica preferira apartmanski, a ne hotelski smeštaj, a u njenom vlogu je objasnila i zbog čega.

-Ja ako se ne dohvatim šerpe, tiganja i šporeta meni je propao dan. Prosto sam tako rođena. Sutra doručkuješ pržena jaja i tost i sir. Moraš da se hraniš zdravo. Je l’ nije sramota da kažem da sam pravila gibanicu u Beogradu i da sam ponela?! – priznala je Verica u vlogu.

Da je jedna majka govori i to što je sve vreme razmišljala šta će njena ćerka da jede, te dok je Marija odmarala na plaži, Vera je pripremala obroke.

Pržila majkica jaja, pa namazala sir pošto imaš žice zo zubima pa da možeš da zvaćeš. Pa jedna jabuka, jorgurt… – počela je da nabraja Verica nakon što je na plažu donela hranu, a Marija odmah prionula na klopu.

Verica je sve vreme upoređivala cene i govorila da više para potroši u marketu u Beogradu, nego u Dubaiju. Ipak, jedna situacija iz marketa je iznenadila.

-Ode cela penzija. Sa čim da budem zadovoljna? Ubrus košta 1.000 dinara, kući košta 350,a na pijaci 180. I tako, lepo ja štedim, idem na pijacu i kupim ubrus. Ubrus je ubrus, zašta služi?! – poručila je iznervirano Verica.

Još jedna situacija iznervirala je Vericu i to na plaži nakon što je strane čuvara uhvaćena na delu da puši, što je u Dubaiju strogo zabranjeno, te su je zamolili da ugasi cigaretu.

-Kako da nije ok? Šta zeva u mene? – odbrusila je Verica, dok je momak iz obezbeđenja čekao da ugasi cigaru, a Marija joj poručila:

-Stani pored kante i puši. Ajde ugasi na njihove oči!

-Majke ti… E, sad kad odu, ja ću opet da zapalim jednu – odgovorila je Vera, a ćerka joj dala savet zlata vredan.

-Moraš da pušiš kradom, a ne da im mašeš cigarom- poručila joj je, a ceo Marijin provod sa Vericom u Dubaiju pogledajte u videu.

NE PROPUSTITE I

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić