Login/Registracija

Takmičar „Zvezda Granda“ doživeo TEŠKU SAOBRAĆAJNU NESREĆU

Teška saobraćajna nesreća dogodila se na ulazu u Mostar, u blizini hotela „Amicus“ u kojoj je povređen bivši finalista „Zvezda Granda“ Mustafa Omerika.

Kako je potvrđeno iz Operativnog centra MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona u nesreći koja se dogodila u 17.20 povređeno je pet osoba.

Kako se saznaje u nezgodi su učestvovala dva vozila, „Mercedesom“ je upravljao M.O., a „Polom“ F. B. Za volanom „Mercedesa“ bio je pevač iz Bosne i Hercegovine Mustafa Omerika.

Teške telesne povrede zadobila je žena koja je bila na mestu suvozača iz “Pola”, F. S., majka momka koji je bio za volanom, a petoro ih je lakše povređeno.

– Povređeni su prevezeni u obe bolnice u Mostaru – rečeno je iz MUP HNK, prenosi Kurir.

Prve informacije o nesreći ekipa Grand redakcije saznala je od Mustafinog kuma koji navodi da je pevač dobro.

-Hvala Bogu dragom. Brz oporavak- napisao je pevačev kum uz zajedničku fotografiju.

Inače, kada se pre devet godina Mustafa Omerika pojavio u „Zvezdama Granda“ čitav region oduševio je svojim glasom, a nema onoga ko za njega nije tvrdio da je rođenda zvezda kojoj predstoji blistava karijera.

U Mostaru sam, radim kao i obično, bavim se pevanjem i sve ide dobro. Što se tiče očekivanja žirija i publike, a i mojih, jednostavno nisam pronašao pesme koje mi odgovaraju, u kojima se pronalazim. Zato sam se posvetio radu na terenu, odabrao sam putovanja i nastupe, a muzički noviteti od mene su izostali, što ne znači da ne razmišljam o tome. U međuvremenu sam snimio kaver koji je odlično prošao i sad idem dalje– rekao je Mustafa nedavno za Grand.

Foto: Printscreen/ Privatna arhiva,
Autor: J. Jović