Login/Registracija

„TI SI PRAVI ČOVEK ZA TO“ Veteran oduvao scenu, a onda je dobio ponudu koja se ne odbija

Četrdesetšestogodišnji veteran Miloš Mitrović koga svi zovu Miško dolazi iz Kruševca, a na velikoj sceni emisije „Nikad nije kasno“ daće sve od sebe da ostavi dobar utisak i nastavi takmičenje.

Nisam želeo da budem ne znam ni ja ko, već da budem okružen ljudima koje volim – rekao je Miloš na samom početku razgovora.

Miloš potiče iz muzičke porodice, a voli je još pod malih nogu. Otac i stric su veoma muzikalni pa se može reći da je talenat porodično znamenje.

Počeo je da peva, ali i da piše pesme još u osnovnoj školi, a veoma je talentovan i u sportu.

Jedno vreme radio je i kao obezbeđenje, a sada je trener u teretani u Kruševcu. Osnovao je bend, a kako kaže u emisiju nije došao samo da se pojavi već mu je cilj da zaista ostavi dobar utisak.

Razveden je, otac dvadesetogodišnje devojke Nađe, a podršku u emisiji pružao mu je zet Vanja koji je sjajan basista kruševačkog benda „Faktor 02“.

Sviđa mi se što si panker, ali i sportista. Znači ozbiljan si fajter – rekao je Kiki Milošu i dodao:

Svaka ti čast na istrajnosti i upornosti.

Miloš je za prvo pojavljivanje u emisiji izabrao pesmu „Par godina za nas“ koju izvodi EKV, a nakon nastupa usledili su komplimenti i lepe reči na veteranov račun.

Ti si fenomenalan, sva moja ljubav i energija ide ka tebi. Voleo bih da budeš gost na mom konecertu – rekao je Kiki veteranu.

Da li svirate u Beogradu i kada, da dođem i budem u prvim redovima?- nadovezala se Ivana Dudić.

Naš Kiki je pilot, mi imamo inače kompanije koja se zove „Špric er“ tako da ti je dozvola zagarantovana. Zamerio bih ti samo jednu stvar, a to je da si osim sporta trebao više da se posvetiš muzici jer si pravi čovek za to. Sport ne smanjuj samo povećaj muziku – savetovao je Mare Miloša.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk