Login/Registracija

Saša Popović ODRŽAO REČ! Takmičari „Zvezda Granda“ uzbuđeni kao nikad: „Ovo do sada nije bilo u Srbiji“

Veliku prašinu digla je fotografija bivših učesnika „Zvezda Granda“ Nenada Osmanovića i Aleksandra Simića, ali i rečenica kojom je Osmanović zaintrigirao javnost.

-Uskoro nešto neočekivano, nešto što do sada nikada nije bilo u Srbiji- napisao je Nenad i izazvao lavinu reakcija.

Međutim, mi smo tu da vam razrešimo misteriju. Možda se malo ko seća obećanja Saše Popovića još tokom njihovog učešča u takmičenju.

Slušajte ovo, prošao u finale ili ne, pesmu koju spremamo za Pesmu za Evroviziju pevaće Aleksandar Simić i Nenad Osmanović – otkrio je Saša planove za mlade pevačke nade pre samo nekoliko meseci.

I potpuno očekivano, Popović je održao svoju reč i spremio pesmu za Osmanovića i Simića, a za Grandov portal Nenad je otkrio samo delić onoga što se krčka u studiju.

-Jao videćete, čak smo i mi iznenađeni. Neću još uvek da otkrivam u kom je fazonu pesma, ali tvrdim da do sada niste čuli ništa slično. Da, konačna odluka je da idemo Aleksandar i ja i veoma sam srećan zbog toga. Naravno i počastvovan- istakao je Osmanović sa velikim nestrpljenjem.

Podsetimo, tokom takmičenja Nenad Osmanović pokazao se kao sjajan vokal braneći boje tima Viki Miljković, dok je operski pevač Aleksandar Simić bio deo tima Dragana Stojkovića Bosanca.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović