Provozali smo se sa Šejlom Zonić u novom automobilu: „Nisam svesna šta se dešava, sve sam zaslužila“ (VIDEO)

Pobednici 17. sezone „Zvezda Granda“, Šejli Zonić danas je uručena glavna nagrada, automobil marke „Škoda Kamik“.

Osim pobedničke statue, pesme i kompletnog marketinga, Šejla je dobila automobil, a ekipa Granda prisustvovala je svečanom trenutku dodele ključeva pobednici.

Šejla Zonić se pojavila u pratnji supruga Armina i sa osmehom na licu, ekskluzivno za Grand priznala da je neizmerno srećna zbog nagrade koju je dobila.

Poseban je osećaj kad mogu da kažem da zvanično imam svoj prvi automobil – rekla je Šejla za Grand i otkrila kakav je vozač.

Odgovoran sam vozač, neko sam ko pazi u saobraćaju na sve i ovaj auto i sebe u njemu ću da čuvam, kao i sve koje ću da vozim– otkrila je ne skrivajući oduševljenje novom mašinom koju će prvo provozati sa suprugom.

šejla zonić auto

Na pitanje ko će se voziti pozadi, s obzirom da će suprug biti na mestu suvozača, Šejla je sa osmehom odgovorila:

-Videćemo ko će da zasluži (smeh). Oni koji su glasali će se provoziti sa mnom u autu. Imam čak i puno prijatelja kojima sam obećala da ako dobijem Škodu, da im dođem jedan krug.

šejla zonić auto

Kako je u razgovoru za naš portal otkrila, ona i Armin su veliki ljubitelji putovanja te nema sumnje da je nagrada završila u pravim rukama.

-Kad god smo slobodni i imamo vremena, uvek smo na nekom putovanju, uglavnom lokalnom u krugu od 100 kilometara, ali idemo i na dalje relacije. Mnogo smo u autu, to nam je kao druga kuća, tako da će nas definitivno poslužiti- istakla je pobednica „Zvezda Granda“, a potom dodala:

Auto je vrhunskiima mesta za sve. Kad krenem na turneju imam mesta za sve i za mikrofon, za stalak i za veliki kofer i moj i suprugov i onaj ko zasluži ide sa nama – rekla je Šejla kroz osmeh.

šejla zonić auto
šejla zonić auto

Inače, Šejla je zvanično vozač deset godina, ali je aktivno počela da šoferira tek kada se prijavila za „Zvezde Granda“.

-Počela sam da vozim tek pre godinu dana, morala sam da se uključim koliko god da sam izbegavala. Bila sam neko ko ne voli da vozi, ali mi se osladilo sad, to je neka poslednja vrsta slobode. Dobar auto je jako važan, bitno je da ima klimu, jer je danas suludo putovati bez klime. Smatram da je važno da je auto siguran i udoban za nas koji mnogo putujemo, jer mi u njemu i spavamo, pa je važno da se može lepo i odmoriti- ispričala je Zonićeva koja i dan danas pamti kako je izgledalo njeno polaganje vožnje.

-To mi je bilo baš naporno, jer sam ja iz Sanskog Mosta, a u tom periodu sam studirala u Sarajevu, pa svaki put kad odem kod roditelja kući, odem na časove vožnje. Baš mi je bilo mrsko i teško, ali su roditelji insistirali, pošto su mojim sestrama priuštili vozačku dozvolu, želeli su i meni. Rekli su mi ‘kad budeš odlučila da voziš, uplati sebi dodatne časove’. I tako je bilo- prisetila se pred našim kamerama.

šejla zonić auto

Osim supruga koji je odmah seo u Škodu, Šejla je priznala da ne može da dočeka da provoza i svoje sestre koje su joj bile velika podrška tokom borbe u takmičenju.

-One će biti sigurno prve koje ću provozati. Sve što su me do sad savetovale oko vožnje, ja ništa nisam poslušala, kao najmlađa sestra (smeh)- našalila se zvezda „Granda“.

šejla zonić auto

S obzirom da je prošlo tek dva dana od spektakularnog finala, Šejla je priznalaq da još uvek nije svesna šta se dešava i da je upravo ona ponela titulu zvezde najgledanijeg takmičenja u regionu.

-Polako se sumiraju utisci, ali još uvek nisam svesna šta se dešava. Treba mi još vremena, ipak je to velika stvar za mene i ovaj automobil ima posebnu težinu jer je zaslužen isključivo radom i trudom- poručila je za Grand.

Kako je izgledala dodela automobila Šejli Zonić i šta je pobednica „Zvezda Granda“ sve rekla, saznajte u videu na početku teksta.

šejla zonić auto

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović/ A. Dačić