Da li je Šejla nova Džejla? Nekadašnja pobednica „Zvezda Granda“ otkrila koje 2 devojke je podržavala u finalu VIDEO

Nekadašnja pobednica „Zvezda Granda“, Džejla Ramović za naš portal otkrila je da li je pratila ovogodišnje takmičenje i ko su joj bili favoriti.

Džejla je u razgovoru za Grand ispričala i da li je pre pet godina očekivala svoj trijumf, a za aktuelne finaliste imala je i posebnu poruku.

-Ne mogu da kažem da sam u potpunosti sve pratila, ali da ću gledati veliko finale, to hoću i podržavaću sve takmičare. Baš se radujem i ne mogu ni da zamislim kako im je i kako se osećaju – rekla je Džjla za Grand i potom otkrila svoje favorite.

-To bi bile Šejla i Đula. Neću da se odlučujem koja je od njih dve bolja. Šejla i Đula su mi favoriti – otkrila je Džejla koja je posle trijumfa postala jedna od najtraženijih zvezda, što mnogi predviđaju da će se desiti i Šejli.

džejla ramović otkrila favorite u finalu

Pevačica je objasnila i razloge zbog kojih je izdvojila ove dve finalistkinje.

-Obe su na neki svoj način vrlo posebne i unikatne. Šejla koja može da peva sve ikada i Đula koja tu narodnu muziku peva na taj način. Tako mala žena, a takav glas, neverovatno nešto – istakla je Džejla za Grand.

džejla ramović otkrila favorite u finalu

Pevačica je otkrila i kako se dolazi do pobede.

-Ne znam. Sve što bih rekla je nekako baš osnovno. Sad da kažem da treba biti svoj i slično, to je stvarno jako bitno, ne treba guniti sebe. Ne znam da li su to ispravni potezi, pesme, način, interpretacija. Sve je to i faktor sreće kako se dopadnete publici i kakvo vam zapravo bude presdstavljanje. Ja imam nekih svojih krugova u „Zvezdama Granda“ kada se uopšte sebi nisam dopala, ili krugova gde se publici nije dopalo, a meni jeste jako. To je sve stvar ukusa i kako se stvari poslože tokom takmičenja – ispričala je pobednica „Zvezda Granda“ iz sezone 2018/2019.

džejla ramović otkrila favorite u finalu

Džejla se osvrnula 5 godina unazad i priznala da li je očekivala da će da trijumfuje.

-Ne mogu da kažem nikada da sam bila sigurna da „idem da pobedim“ ili „ej, pobediću“. Ne, ali da sam onako duboko verovala u to, jesam. Moja sezona je bila veoma jaka sa mnogo dobrih takmičara i nikada nisam želela sebi da dajem ikakvu nadu. S tim što sam znala da imam dobre krugove iza sebe jer sam se predstavila odlično i na kraju je sve bilo samo u rukama publike – priznala je Džejla.

BONUS VIDEO: Proglašenje pobednika za 2024. godinu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić