Oglasila se Šejla na mrežama nakon osvajanja trofeja, uputila moćnu poruku: „Sinoć su pobedili ljubav i prave vrednosti“ (FOTO)

SEJLA ZONIC FOTO MUNJA 50 ok

Šejla Zonić sinoć je trijumfovala u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, a dan nakon spektakularnog šoua u kojem je pobedila oglasila se po prvi put na mrežama.

Šejli naime tokom čitavog dana pristižu zaslužene čestitke od brojnih fanova ali i kolega, zbog čega je odlučila da se svima javno obrati na svom Instagram nalogu.

-Hvala vam dragi moji – započela je Šejla svoju objavu uz emotikom ljubavi i nastavila:
-Hvala vam svima od srca što ste glasali i sa mnom zajedno uzeli ovaj trofej. Sinoć su pobedili ljubav i prave vrednosti, a zato se živi!

Među prvima koji su čestitali Šejli pobedu bile su njene kolege Mirza Selimović, Adil Maksutović, Olja Bajrami, Nermin Handžić kao i mnogi drugi, a spisak se neprestano produžava.

IMG 7949 1

U ekskluzivnom intervjuu koji je dala za Grand Šejla je odmah nakon trijumfa priznala da gaji velike planove i sa osmehom istakla:

-Više nema povratka nazad, sad samo napred i jako (smeh). Idem dalje da snimam svoje pesme i spotove, da gradim svoju karijeri. Ovo je definitivno bila odskočna daska, stepenica za moj put u nešto mnogo veće.

sejla zonic prvi intervju

Uoči finala Šejla Zonić za Grand je rekla da ne želi da pobedi zahvaljujući organizovanom glasanju, već da želi da trijumfuje samo ukoliko ukoliko region smatra da ona to zaista zaslužuje.

-Smatram da je ovo bila zaslužena pobeda! Od početka sam videla koliku armiju imam iza sebe, osećala sam da imam oslonac i zaista nije bilo potrebe za tim, nego da sve bude fer-plej- rekla je novopečena pobednica „Zvezda Granda“.

BONUS VIDEO: Šejla Zonić – Prvi intervju nakon pobede

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić